Njeno fitness putovanje će vas inspirisati da i sami počnete vježbati

Brazilski fitness model Fabriny Storck

Ugledna figura u fitness zajednici, Fabriny Storck, danas je mnogima inspiracija za ostvarenje fitness ciljeva. Međutim, njen put nije bio jednostavan, i trebalo je dosta truda i znoja kako bi postala ovako utjecajna.

Na svom fitness putovanju je uspjela dobiti i veliki broj sljedbenika na društvenim mrežama, koji pomno prate svaki njen korak i napredak. Fabriny koristi svoj primjer kao motivaciju drugima da uđu u teretanu i postanu zdraviji, jači i zadovoljniji svojim tijelom.

Trening

Fabriny je pokušala s mnogim rutinama treninga tokom godina. Uz pomoć toga je shvatila da joj najviše odgovara dizanje tegova. Nakon godina učenja kako da pravilno trenira, ona je danas stručnjak u svom zanatu. Uspjela je izgraditi nevjerovatnu figuru kroz intenzivne i teške rutine treninga.

Međutim, ona nije odmah na početku počela s dizanjem utega. Umjesto toga, ona je polako prilagođavala svoje tijelo teškim treninzima, mjesecima pokušavajući da oblikuje tijelo kakvo danas ima.

Ishrana

Kao fitness model, njen prioritet je da ostane u formi tokom cijele godine. Da bi to postigla, ona slijedi dijetu koja uključuje mnoštvo proteina, ugljikohidrata, masti, vitamina i minerala.
Što se tiče vlakana, Fabriny jede puno namirnica kao što su lisnato povrće, mrkva i jagode. Ove namirnice, ne samo da joj pružaju antioksidante, već pomažu i u apsorpciji nutrijenata i oporavku mišića nakon svakog treninga.

Šta možemo naučiti od Fabriny Storck?

Ključna lekcija, koju nas Fabrini Strock može naučiti, je da strpljenje i dosljednost, kao i usavršavanje vašeg zanata iz dana u dan, dovodi do nevjerovatnih rezultata.

Ako tražite motivaciju da i sami počnete svoje fitness putovanje, onda bi vam upravo ova priča mogla biti inspiracija za okretanje ka zdravijem načinu života.

Podijeli članak