Kylie Jenner otkrila dijetu zaslužnu za njenu zavidnu figuru

Evo šta jede kako bi ostala u formi

Kylie Jenner je inspiracija mnogim mladim djevojkama kada je izgled u pitanju. Ona na svojim online profilima često dijeli savjete vezane za fitness i najnovije trendove. Iako Kylie nije zaljubljenica u fitness kao njene sestre, ona se ipak trudi da održava zdravu figuru.

Nedavno je sa svojim obožavateljima podijelila svoju svakodnevnu rutinu i plan ishrane, te je otkrila tajne svog izvanrednog izgleda. Kylie Jenner je na svom Instagram profilu podijelila šta najviše voli doručkovati, a također je otkrila i koliko često detoksicira organizam i kako i sama nekad ima poteškoće pri odabiru zdravog doručka.

Jutarnji napitak

Kylie je podijelila ovu fotografiju svog omiljenog pića kojim započinje svaki dan:

Ona svako jutro pije sok od celera. Napisala je i to da voli ovaj napitak jer je bogat hranjivim tvarima poput vitamina K i folne kiseline. Celer štiti vaše tijelo od mogućih upala i debljanja, a ona se trudi da ovaj napitak popije pola sata prije prvog obroka u danu.

Kyle je spomenula i to da kafu ne pije odmah kad ustane, te da u ovaj jutarnji napitak obično dodaje kokosovo mlijeko, koje joj pomaže da održava kožu i nokte zdravim.

Tajna za ravan stomak

Kylie se smatra pravom sretnicom obzirom da je njen trbuh odvijek prirodno bio ravan.

"Uvijek sam imala ravan stomak, ali poslije rođenja Stormi bilo mi je teško da ga ponovo postignem. Mislim da mi je najviše pomogla dijeta koju sam pratila. Inače sam navikla da jedem kao luda - pizza, tjestenina, slatkiši, ali nakon poroda počela sam jesti puno zdravije."

Doručak

Što se tiče prvog obroka u danu, Kylie je priznala kako se ponekad jedva odluči za svoj izbor zdravog doručka. Prema njenoj objavi na Instagramu, možemo zaključiti da se njen zdrav doručak sastojao iz jaja, avokada i slanine. Ona preferira domaća jela koja najčešće sprema zajedno sa svojim sestrama.

Trening

Kylie je nakon trudnoće imala cilj da brzo izgubi neželjene kilograme, međutim, ona nije učinila ništa rizično kako bi to postigla. Priznaje kako nije veliki obožavatelj treniranja i vjeruje da je održavanje zdrave dijete za nju bio najbolji način da smrša.

Ona voli svoj fitness trening održavati brzim i intenzivnim, tako da često praktikuje mješavinu HIIT treninga, kardio, trčanja i plivanja. Sve ove vježbe pomažu joj da ojača trbušne mišiće i ostane u formi.

Podijeli članak