10 najseksipilnijih Instagram modela svijeta

Mnogi ih smatraju jednim od najljepših žena na svijetu

Vrlo je teško izabrati 10 najljepših Instagram djevojaka zbog toga što danas na platformi kakva je Instagram ima uistinu mnogo lijepih i zgodnih djevojaka koje plijene pažnju svojim izgledom.

U nastavku Body.ba vam donosi 10 najseskipilnijih Instagram modela koje su popularnost stekle svojim savršenim izgledom:

Lisa Marie

Od Cape Towna do Kalifornije Lisa je privukla ogromnu pažnju zbog svog nestvarnog izgleda. Ona svakodnevno iznenadi svoje pratioce provokativnim slikama. Na njenom izgledu joj zavide mnogi.

Cindy Kimberly

Cindy je holandska umjetnica i model. Ona danas broji četiri miliona pratilaca na Instagramu.

Megan Williams

Londonski model Victoria's Secret-a trenutno je zaštitno lice GUESS-a. Njen izgled očarava ljude širom svijeta, a mnoge djevojke upravo u njoj vide svog životnog uzora.

Gabby Westbrook

Ona je australijski planetarno poznati model. Gabby je svoju popularnost iskoristila da bi savjetovala djevojke kako da postignu ovakav izgled.

Madi Edwards

Njena figura i osmijeh zaveli su muškarce širom svijeta, a danas na Instagramu ona ima skoro milion pratilaca.

Jοcelyn Chu

Jocelyn je kinesko-kanadski model i ona je popularnost stekla u posljednjih nekoliko godina, a na Instagramu ima preko pola miliona pratilaca. Njena zavidna figura joj je u životu mnogo pomogla, ali kaže da je za popularnost na Instagramu potrebno mnogo više od samog fizičkog izgleda.

Devin Brugman

Devin je Instagram model i dizajnerica kupaćih kostima. Njen Instagram profil će sigurno zaokupiti vašu pažnju, pa nije ni čudo što ima preko milion pratilaca.

Caroline Kelley

Caroline je Australka koja je broj svojih pratilaca na Instagramu dobila pomoću svoje figure, ali i objavljivajući videe i slike kako surfa i na taj način pokazala ne samo svoj zavidni izgled, već i neosporiv talenat.

Pia Muehlenbeck

Pia Muehlenbeck je sanjala o karijeri advokata, ali životne okolnosti su je odvele u potpuno drugom smijeru. Danas na Instagramu broji preko dva miliona pratilaca, i kaže kako sada ni malo ne žali za karijerom advokata, te navodi kako živi svoj život iz snova.

Cindy Mello

Cindy je djevojka šarmantnog izgleda koja ima aktivan stil života. Sva putovanja Cindy, srećom za njene pratioce, prate zapanjujuće fotografije u kupaćim kostimima ili bez njih. Definitivno, ona s razlogom ima skoro milion pratilaca na Instagramu.

Podijeli članak