Plod njenog napornog rada je zanosna figura

Amber je mlada fitness i Instagram diva

Amber Quinn je djevojka koja je svoju karijeru izgradila jako rano i mnogi joj na tome zavide, u nastavku pogledajte zašto je Amber jako popularna internet senzacija:

Osnovni podaci

Amber Quinn, super atraktivni model Instagrama, rođena je 25. decembra 1999. godine u Arizoni u Sjedinjenim Državama, gdje je i odrasla. S obzirom da ima samo 20 godina, važi za jednu od najperspektivnijih Instagram modela.

Instagram karijera

Svojim fanovima na Instagramu, kojih trenutno ima skoro pola miliona, poznata je po tome što često u svoje videozapise uključuje trikove s hula hopom i vježbama rastezljivosti. Njen instagram profil je u porastu i kaže kako sebe definitivno u budućnosti vidi kao Instagram modela.

Ishrana

Amber je je snažno protiv dijeta jer smatra da je dijeta nepotrebna ako se hranite zdravo. Savjetuje svima da se informišu o zdravoj prehrani i odbace nezdrave restriktivne dijete. "Naučite uživati u zdravoj hrani i njenom pripremanju", rekla je.

Trening

Često radi kardio, što joj pomaže da ostane vitka, usporedo s intenzivnim dizanjem tegova u teretani koji joj pomažu da tonira mišiće.

Podijeli članak