Internet senzacija koja ne krije svoje obline

Anastasia Karanikolaou je sigurno neko ko se ne zaboravlja

Anastasia Karanikolaou je Instagram zvijezda s više od 7 miliona pratitelja na profilu. Poznata je po tome što je otvoreno podijelila priču o plastičnim operacijama na svom YouTube kanalu.

U nastavku saznajte nešto više o ovoj zavodnoj djevojci grčkog porijekla.

Zdravi način života

Stassie često na svom Instagram profilu dijeli slike i videozapise svojih treninga i svakodnevnih obroka. Ovako se trudi da promoviše zdrav način života, kako bi njeni sljedbenici bili inspirisani da i sami počnu trenirati. Stassie je također bila potpuno otvorena kada su njene estetske operacije u pitanju, te je zbog njene iskrenosti mnogi u industriji poštuju.

Estetski zahvati

Ona javnosti ne šalje nerealnu sliku svog izgleda, već sa svojim sljedbenicima otvoreno dijeli sve estetske tretmane koje je imala. Stassie se ne stidi svojih odluka, te je zbog toga cijenjena zvijezda društvenih mreža.

Fizički izgled

Stassie je poznata po svojim oblinama koje rado dijeli na svom Instagram profilu. Njen tonirani struk i trbuh su inspiracija mnogim djevojkama.

Vježbe

Na profilu je pokazala svoje sposobnosti da radi čučnjeve, uz pomoć medicinske kugle kako bi povećala težinu. Ovo je jedan od najefikasnijih načina da izgradite zavidnu stražnjicu, a to dokazuje upravo njena figura.

Podijeli članak