Zanosna manekenka otkriva tajnu svoje savršene figure

Sahara je uspjela zavesti jednog od najpopularnijih pjevača svijeta

Sahara Ray je australijska manekenka i dizajnerica kupaćih kostima koja je postala poznata nakon što je slika nje i Justina Biebera izašla u javnost.

U nastavku pogledajte neke od njenih fotografija i saznajte šta je tajna njenog izgleda:

Karijera

Osim što je poznata manekenka, ona je i poduzetnica koja posjeduje vlastitu liniju kupaćih kostima po imenu Sahara Ray Swim. Ray je preko noći postala senzacija na Instagramu nakon što je počela objavljivati slike sebe u bikinijima. Danas ona ima ogromnu bazu obožavatelja na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu može se pohvaliti sa 1,2 milijuna pratitelja.

Popularnost

Ova djevojka dominira društvenim mrežama, te na svom Instagram profilu redovno objavljuje slike svoje figure. Upravo zahvaljujući njenom izgledu, Sahara je postala popularna, te je njena linija kupaćih kostima nastavila da raste. Sahara se također često pojavljuje i u brojnim TV emisijama, te je jedno vrijeme bila i dio emisije Access Hollywood.

Joga

Sahara uživa u treniranju u teretani, međutim, njena omiljena vrsta vježbi je definitivno joga. Često na svojim online profilima sa sljedbenicima dijeli zanimljive fotografije svojih joga treninga, a ponekad joj se pridruži i njena mačka Luna.

Podijeli članak