Fatalna Genesis će vas svojom figurom ostaviti bez teksta

Mami uzdahe muškaraca širom svijeta

Genesis Lopez je polu-brazilski, polu-japanski fitness model i internet ličnost. Danas ona živi u Miamiju, te putuje po Americi radi fotografiranja i sponzorskih događaja.

Genesis je dobila popularnost na internetu tako što je objavljivala fotografije svog nejverovatnog tijela i stila života. Ona danas ima ogroman broj fanova koji su inspirisani da ostanu aktivni i zdravi upravo zbog nje. Ona svakim danom ostvaruje svoje ciljeve, te tako inspiriše i druge da učine isto. Ovo je njena priča:

Posignuća

  • Fitness model
  • Personalna trenerica
  • Zvijezda društvenih mreža

Trening

Genesis obično provodi najmanje 15-20 minuta zagrijavajući se prije nego što pređe na trening s utezima.. To čini kako bi dobila više krvi u svojim mišićima, izbjegavajući na taj način ozljede i druge probleme prilikom dizanja velikih utega

Što se tiče određenih vrsta zagrijavanja koje Genesis radi, ona nema stalno istu rutinu. Voli da bude kreativna i da svake sedmice mijenja stvari.

Vježbe za stražnjicu

Genesis je poznata po fenomenalnim nogama i glutenama. Ipak, ona priznaje da nije uvijek izgledala ovako dobro. Da bi izgradila njenu zadivljujuću figuru, Genesis je prošla kroz stroge režime treninga. Ona svoje treninge stalno mijenja kako bi joj vježbanje bilo zanimljivo, a za gluteus najčešće radi čučnjeve.

Ishrana

Genesis vjeruje da je ishrana ključ dobre figure i zdravlja, naravno pored redovnih treninga. Ona jede zdravu i čistu hranu, te je iz ishrane izbacila prerađeni šećer i brašno. Njena ishrana se temelji na proteinima, umjerenim mastima i zdravim ugljikohidratima.

Suplementi

Genesis ne koristi toliko suplemenata, te se trudi da većinu hranjivih sastojaka dobije iz bogate ishrane. Ipak, s vremena na vrijeme ona koristi prah od surutke. Ako provodi puno vremena na mjestu gdje nema puno sunca, ona će također koristiti D3 kapsule. Ovo joj pomaže da izgradi više mišića, te da drži svoje zdravlje pod kontrolom.

Šta možemo naučiti od nje?

Ako postoji samo jedna stvar koju bismo mogli naučiti od Genesis Lopez, to bi bila: Možete napraviti karijeru od svoje strasti. Važno je da pronađete način da to postignete, te da budete spremni da naporno radite na tome, baš kao i ona!

Podijeli članak