Bikini model: Sierra je postala popularna zahvaljujući svojoj figuri pješčanog sata

Ova djevojka je oduvijek voljela sport

Sierra Skye je model kupaćih kostima i internet senzacija iz Los Angelesa, SAD. Kada je 2015. godine počela objavljivati slike svoje sjajne figure i stila života, njena popularnost je porasla.

Rođena i odrasla u Kaliforniji. Od ranog djetinjstva ona se usmjerila ka tome da postane fitness model - nakon što se u djetinjstvu zaljubila u modeling i kondiciju. Ta je „urođena“ strast s godinama jačala; do te mjere da je Sierra od ovoga napravila svoju karijeru. Počela je raditi s poznatim brendovima i postala popularna na internetu. Do 2017. godine Sierra je postala svjetski poznati model i internetska zvijezda.

Postignuća

  • Poznata na društvenim mrežama
  • Bikini model
  • Fitness ikona

Trening

Kako bi ostala u formi i zdrava, Sierra redovno trenira u teretani izvodeći i kardio i trening s utezima. Obično trenira s utezima pet puta sedmično, radeći kardio ostala dva dana. Sierrini treninzi traju između 45 i 90 minuta, ovisno o tome koji dio tijela trenira. Kada radi na nogama i gluteusima, može ostati čak i nekoliko sati u teretani.

Vježbanje nogu, gluteusa i trbuha

Između svakog seta (koji se sastoji od velikih utega u rasponu od 8-12 ponavljanja), Sierra odmara dvije minute. Međutim, tokom sesija na kojima podiže lakše utege, Sierra zadržava visok intenzitet odmarajući samo 30-45 sekundi.

Ishrana

Sierrina figura nije samo rezultat njenog napornog treninga u teretani, već i zdrave i pravilne ishrane. Za Sierru nema puno prostora za cheat day, ona jede samo čistu hranu bogatu hranjivim sastojcima poput kelja, nemasnog mesa, ribe, maslinovog ulja, avokada i smeđe riže.

Suplementi

Osnova Sierrinog kompleta dodataka je multivitamin, koji ona konzumira svaki dan. Također bi s vremena na vrijeme mogla uzeti riblje ulje, cink i dodatak magnezijuma ako ne može dobiti ove hranjive sastojke iz svoje ishrane.

Podijeli članak