Muškarci je obožavaju s razlogom: Najseksipilnija plavuša je idealan spoj pameti i ljepote

Neodoljiva Jena

Jena Frumes je Instagram model, glumica i fitness trenerica. Ona je stekla veliki broj obožavatelja zahvaljujući nevjerovatnim fotografijama svoje figure.

Ova nevjerovatna djevojka je nakon srednje škole upisala fakultet, ali duboko u sebi je znala da želi da se bavi modelingom. Ona je svu snagu uložila u karijeru modela, te je odlučila da se preseli u Los Angeles kako bi se ostvarila u manekenstvu. Danas, ona radi kao model, te je inspiracija drugim ženama da vode računa o svom izgledu i zdravlju.

Postignuća

  • Instagram senzacija
  • Fitness model
  • Personalna trenerica

Biografija

Jena je rođena u Union Beachu, New Jersey (SAD). Roditelji su je odgajali zajedno sa mlađom sestrom. Bila je vrlo aktivna tokom odrastanja i voljela je plesati i biti na otvorenom. Uvijek se trudila da ostane u formi i da održava dobro zdravlje.

Fakultet

Nakon završetka srednje škole, Jena je odlučila upisati fakultet u Sjevernoj Karolini. Ona je uživala na fakultetu, ali kaže kako je njeno srce ipak više privlačio showbiz. Zbog toga se odlučila preseliti u Los Angeles kako bi nastavila razvijati svoju karijeru modela.

Visoki ciljevi

Kad je počela da se bavi modelingom, Jena je odmah ciljala na vrhunske poslove. Zaista je željela raditi u Hollywoodu i bila je spremna raditi što je više moguće kako bi postigla svoje ciljeve. Počela je s izgradnjom profila na društvenim mrežama i odmah je počela dobivati međunarodnu pažnju. Njezina tjelesna građa omogućila joj je snimanje fotografija za popularne luksuzne marke odjeće, a njezini sljedbenici počeli su rasti.

Instagram senzacija

Njeno pojavljivanje u spotovima poznatih umjetnika poput Chris Browna omogućili su joj da privuče puno pratioca na Instagramu. Ona se trudi da svoje online platforme koristi kako bi promovisala zdrav način života i ljubav prema tijelu.

Ishrana

Jena se trudi jesti zdravo tokom cijele godine. Ona jede puno voća i povrća, a većinu obroka priprema sama kod kuće. Iako mora držati dijetu pod kontrolom zbog posla modela, s vremena na vrijeme Jena se nagradi omiljenim cheat obrokom. Najviše voli jesti krofne i pizzu.

Podijeli članak