Senzacija na Instagramu: Crnokosa Gina Savage izluđuje sljedbenike svojim objavama

Može vam poslužiti kao inspiracija za vježbanje

Gina Savage, zvana Ginasavagex, je fitness model i sve popularnija ličnost na društvenim mrežama. Proslavila se objavljivanjem slika svoje oblikovane figure na društvenim mrežama.

Još 2013. godine Gina je objavila svoju prvu sliku na Instagramu, te je vremenom postala inspiracija mnogima. Mnogi od njenih sljedbenika upravo u njoj vide inspiraciju kada je vježbanje u pitanju. Ona nas može naučiti puno toga o izgradnji figure koji priželjkujemo.

Postignuća

  • Online trenerica
  • Senzacija na društvenim mrežama
  • Fitness model
  • Influencerica

Kako ona trenira?

Jasno je da Gina dosta vremena provodi u teretani kako bi izgradila figuru po kojoj je poznata. Ona najviše vremena posvećuje treningu s utezima, koji mnoge žene izbjegavaju. Kaže da joj je upravo ovaj način vježbanja pomogao da izgradi i oblikuje tijelo.

Kardio trening

Gina pored treninga s utezima dosta važnosti pridaje i kardio treningu. Kaže kako joj ova vrsta treninga pomaže da održava nizak nivo masti, te da gubi kilograme kada poželi. Gina kombinuje kardio i trening s utezima kako bi postigla najbolje rezultate.

Ishrana

Gina prati jednostavnu ishranu, te kaže kako ne voli previše komplikovati kada je njena dijeta u pitanju. Ona se drži osnova, te većinu vremena jede hranu koja je zdrava i puna hranjivih sastojaka. S vremena na vrijeme, ona se počasti omiljenim nezdravim obrokom, bilo da je to pizza ili kolač. Gina smatra da je važno da se nagradi najdražom hranom kad to poželi, ali da je važno da bude umjerena.

Čemu nas ona može naučiti?

Ona je stekla popularnost po svojoj nevjerovatnoj figuri. Ako i vi želite izgraditi figuru poput nje, trebali biste biti spremni na određene promjene. Ovo uključuje vježbanje u teretani, zdravu ishranu, ali i puno odmora. Sve što možete kontrolisati uzmite u svoje ruke i polako ali sigurno ćete postići svoje ciljeve.

Podijeli članak