Neodoljiva plavka dobiva nagrade kad god se pojavi na sceni

Zaljubljenica u bikini takmičenja

Catherine Cath Bastien poznata je influencerica i bikini takmičarka. Cath je inspiracija za svoje obožavatelje koji cijene njezinu otvorenost, korisne savjete vezane za fitness i sjajne video zapise o vježbanju koje često postavlja na svoje online profile.

S nizom pobjeda u fitness takmičenjima, čini se da Cath ne namjerava usporiti. Ona ponosno pokazuje tijelo koje je izgradila u teretani i kuhinji, a mnogi se ugledaju na nju kako bi postigli uspjeh i izgradili tijelo koje priželjkuju.

Postignuća

  • Naslovnica časopisa Fitness Quebec
  • Brojne nagrade na fitness takmičenjima
  • Fitness model
  • Online senzacija
  • Online trenerica

Trening

Cath odlazi u teretanu najmanje 4 puta sedmično. Ako ima više vremena, trenirat će češće i duže. Međutim, ona nikad ne planira svoje rutine treninga unaprijed; umjesto toga, ona slijedi ono što njenom tijelu u tom trenutku odgovara. Iako se može pohvaliti nevjerojatnom figurom, Cath prilikom vježbanja najveći naglasak stavlja na gluteus i trbušne mišiće, jer su to njezini omiljeni dijelovi tijela.

Ishrana

Cath započinje svoj dan s limunskom vodom pomiješanom s glutaminom u prahu. Nakon toga će doručkovati, a njen prvi obrok dana može uključivati sve, od jaja i zobenih pahuljica do odreska i riže. Voli da njeni obroci budu zanimljivi, ali jasno je da se trudi i da njena ishrana bude zdrava i čista.

Priprema za takmičenja

Ako se sprema za takmičenje, Cath će povećati intenzitet i trajanje kardio treninga u teretani. Ovo joj pomaže da sagori višak masti i tonira i oblikuje tijelo. Što se tiče ishrane, Cath jede dosta probiotičke hrane kako bi održala zdravlje crijeva i probavu pod kontrolom.

Šta možemo naučiti od Cath Bastien?

Cath Bastien dokazala je istinitost stare izreke da je dosljednost ključ uspjeha. Godinama odricanja i napornog rada uspjela je postati uspješna sportašica. A danas ova fenomenalna djevojka koristi svoje znanje da nauči i druge da brinu o svom tijelu i da izgrade tijelo iz snova.

Podijeli članak