Atraktivna plavuša zna tajnu za postizanje zategnutog i oblikovanog tijela

Nevjerovatna Lindsey Pelas obara s nogu

Lindsey Pelas je profesionalna manekenka i poznata ličnost na društvenim mrežama iz Los Angelesa.  Postala je poznata nakon što je pozirala za istaknuti časopis za odrasle, te je ovu popularnost iskoristila da izgradi karijeru u svijetu fitnessa.

Ona je u mladosti bila uzorna studentica, te je diplomirala u oblasti historije. Nakon završetka fakulteta, Lindsey je neko vrijeme razmišljala o tome čime se želi baviti u životu. Shvatila je da je historija ne zanima toliko, te je odlučila napraviti veliki rizik i preseliti se u Los Angeles. Ovo je bio korak koji joj je definisao karijeru:

Postignuća

  • Fitness model
  • Online trenerica
  • Manekenka
  • Glumica

Biografija

Lindsey Pelas rođena je i odrasla u Louisiani. Ona je nakon završetka srednje škole upisala fakultet gdje je kasnije stekla diplomu iz historije. U tom periodu ona se počela zanimati za vježbanje, te je uporedo s učenjem redovno odlazila u teretanu.

Velike ambicije

Nakon uspjeha na fakultetu i u školi, Lindsey je počela više istraživati svoje strasti. Uskoro je odlučila da se želi baviti modelingom, te je otišla da živi u Los Angeles. Tamo je brzo nakon dolaska uspjela steći veliku popularnost. Brojne modne marke i brendovi su željeli upravo nju na naslovnoj strani časopisa i kampanja. Ovako je ona stekla i ogromnu slavu na Instagramu.

Trening

Kako bi održala vitku figuru, Lindsey vježba pet puta sedmično. Ona ima dva dana treninga s utezima, dva dana grupnih treninga i jedan dan "nečega jednostavnog" poput šetnje na otvorenom, planinarenja i slično.

Trening s utezima i kardio

Lindsey kombinuje trening s utezima i kardio. Omiljene vježbe su joj trbušnjaci, čučnjevi, podizanja nogu i mrtvo dizanje. Osim toga, ona radi puno pilatesa, te vjeruje da je ovo ključ za postizanje zategnutog tijela.

Ishrana

Lindsey se trudi da njena ishrana bude jednostavna i učinkovita. Neke od njenih omiljenih namirnica su pileća prsa, povrće, salata i orasi. Tokom dana ona pije puno vode, te vjeruje da joj ovo ubrzava metabolizam i pomaže joj da brže gubi masnoće.

Šta možemo naučiti od Lindsey Pelas?

Lindsey Pelas nas je naučila da se riskiranje ponekad može isplatiti. Preselila se iz svog rodnog grada u Louisiani u potpuno drugačiju okolinu- sanjajući o tome da postane uspješan model. Njen rizik, trud i zalaganje su se isplatili, te je ona dokaz da je sve moguće dok vjerujemo u sebe.

Podijeli članak