O njenim prirodnim oblinama maštaju mnogi, a njene slike ne prolaze nezapaženo

Zahra Elise je jedna od najpopularnijih fitness ikona

Zahra Elise je fitness model poznata po svojim prirodnim oblinama, kao i po ogromnom utjecaju koji ima na društvenim mrežama. Zahrin nagon za uspjehom doveo ju je do toga da postane jedan od najbrže rastućih fitness modela u Americi i širom svijeta.

Zahra se počela zaljubljivati u modeling, te je vremenom uspjela izgraditi reputaciju u industriji modelinga i fitnessa. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Poznata na društvenim mrežama
  • Bikin i fitness model

Trening

Zahra trenira s velikim volumenom i velikim težinama, stavljajući naglasak na rast mišića. Njen tipični opseg ponavljanja je 8-12 po setu. Ukupno će napraviti oko 6-12 serija po dijelu tijela.

Međutim, Zahrin trening mogao bi se s vremena na vrijeme drastično promijeniti. Ovisno o tome kako se osjeća, mogla bi se odlučiti za lagani trening, fokusirajući se na kontrakciju mišića,

Zašto često mijenja treninge?

Zahra je velika zagovornica stalnog mijenjanja treninga. Ona ne želi dopustiti svom tijelu da se navikne na određenu rutinu vježbanja, stoga ste trudi da stalno ubacuje nove vježbe i pokrete u svoju fitness rutinu. 

Ishrana

Zahra prati plan obroka koji je zasnovan na namirnicama koje je čine jakom i snažnom. Jede puno voća i povrća, te se trudi da unosi sve dnevne makronaredbe, umjesto da se fokusira na brojanje kalorija.

Podijeli članak