Neodoljiva Melissa za svoju fenomenalnu figuru dobiva nagrade

Uživa u bikini takmičenjima gdje rado pokazuje tijelo

Melissa Le Man je bikini sportašica i fitness model iz Australije. Počela se natjecati 2010. Godine, a danas je veoma uspješna u karijeri fitness modela.

Uspjela je dobiti i svoju WBFF karticu, te je privukla obožavatelje širom svijeta. Danas je senzacija na internetu u fitness industriji. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness modeling
  • Časopis Ultra-Fitness
  • Ironman Magazine AUS
  • Brojna takmičenja i nagrade

Biografija

Rođena i odrasla u Queenslandu (Australija), Melissa Le Man odrasla je sa velikom strašću prema fitnessu. Učestvovala je u brojnim sportovima kao što su odbojka i fudbal, razvijajući tako vitku tjelesnu građu. Kasnije je otkrila trening s utezima i potpuno se zaljubila u ovaj način vježbanja.

Takmičenja

2009. godine, u dobi od 24 godine, Melissa se počela pripremati za ulazak u svoj prvi show. Australka je počela dizati utege u teretani, s ciljem da svojoj figuri doda veličinu i definiciju.

Pro Card

Nedugo nakon što je odlučila da se okuša u bikini takmičenjima, Melissa je osvojila i svoju prvi Pro karticu. Ovo je za nju bio veliki uspjeh, te joj je ovo postignuće otvorilo mnoga vrata u fitness industriji.

Online senzacija

Njeni impresivni nastupi na bikini takmičenjima pomogli su joj da postane popularna ikona u svijetu sporta. Ona je dobila i veliki broj sljedbenika na svojim online profilima, gdje su joj se fanovi javljali i divili njenoj nevjerovatnoj građi.

Podijeli članak