Seksipilna Estefania je senzacija na Instagramu zbog svojih fenomenalnih slika

Brazilka dominira društvenim mrežama

Estefania Pereira je fitness senzacija porijeklom iz Brazila, koja sada živi u Miamiju.

Estefania se istaknula u fitness industriji, te pokazuje svima šta dosljedan trud i predanost mogu donijeti. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Fitness Model
  • Lična trenerica

Trening

Estefania je od tijela prosječnog izgleda postala svjetski poznati fitness trener. To je postigla zahvaljujući svojoj stalnoj težnji da usavršava svoju figuru kroz treninge u teretani.

Fitness rutina

Neke od vježbi koje Estefanijina rutina uključuje su sklekovi, čučnjevi, iskoraci i slično. Ona također voli plank i ab rollouts, te ovi pokreti imaju dvije svrhe: toniraju njene trbušnjake, te održavaju njeno tijelo jakim i funkcionalnim.

Ishrana

Nakon godina isprobavanja različitih dijeta, Estefania je pronašla najbolji plan obroka koji djeluje na njeno tijelo. Izbjegava sve što se prerađuje, te jede zdravu hranu koja ne izaziva upalu u tijelu.

Šta možemo naučiti od Estefanije Pereire?

Uz mnoge prepreke na putu ka uspjehu, Estefania Pereira naučila je koristiti ove izazove da izraste u snažniju osobu. Ona je svoje negativne emocije izbacila kroz fitness i redovno vježbanje, te je tako vremenom postala fitness ikona. Od nje možemo naučiti da negativnu energiju uvijek možemo promijeniti u nešto pozitivno.

Podijeli članak