Ishrana i trening poznatog glumca nisu za svakoga

Alex Russell podijelio svoj napredak

Zvijezda hit serije S.W.A.T u zadnje vrijeme doživljava sve veći uspon u Hollywoodu. Nedavno je u intervjuu otkrio svoj način života, nove projekte, te važnost treninga i ishrane za njega.

Rutina treninga za S.W.A.T

Glumac priznaje kako je njegov personalni trener njegova najveća inspiracija, te da ga on tjera da vježba 5 do 6 dana sedmično. Većinu dana on radi složene pokrete, dok drugim danima radi treninge visokog intenziteta zbog kojih se potpuno preznoji. U osnovi, njegova sedmica se sastoji iz kombinacije treninga snage i kardio treninga.

Ishrana

Alex kaže kako je njegova ishrana poprilično dosadna i standardna. Uglavnom se drži zdravih namirnica poput brokule, slatkog krompira, piletine, nemasnog mesa, riže i karfiola.

Glumac je također podijelio kako je uživao raditi na filmu Under my skin, koji je ustvari potpuno drugačija ljubavna priča. Iako snimanje filmova ponekad zna biti stresno, Alex se s ovim bori najbolje kako zna, a to obično uključuje dosta odricanja u teretani i kuhinji. Ipak, ovakav pristup životu mu je omogućio fizičku transformaciju zbog koje je i njegovo mentalno zdravlje puno bolje.

Njegova transformacija može biti primjer svima koji žele napraviti promjenu.

Podijeli članak