Rita Ora na ulicu direktno iz teretane i to u najkraćim hlačicama: Zategnute noge, ravan trbuh...

Pjevačica drži do sebe

Još u avgustu se saznalo da se Rita Ora udala za redatelja Taika Waititija na najdiskretniji način. Čini se da Britanka s Kosova uživa u svom novom uživotu, barem sudeći po osmijehu na susretu s fotoreporterima koji su je uhvatili odmah nakon izlaska iz teretane.

Ponosna na svoj izgled, nova gospođa Waititi prošetala je ulicom kao na modnoj reviji. Rita je pokazala svoje zategnute i mišićave ruke i noge, ali i ravan, četvrtasti trbuh zahvaljujući outfitu koji je nosila u teretani.

S čašom voćnog soka u ruci i sunčanim naočalama na očima, Rita nije bježala od fotografa, čak im se i nasmiješila, nimalo iznenađena što ih vidi pred sobom.

Nakon veze od godinu i nešto mjeseci, Rita Ora i redatelj Taika Waititi, poznat ponajviše po filmovima "Thor: Ragnarok" i "Thor: Ljubav i grom", vjenčali su se u velikoj tajnosti.

Ceremonija se održala u Londonu, navodi The Sun, koji je doznao neke detalje nakon što je Taika uočen s vjenčanim prstenom na ruci.

31-godišnja pjevačica i 46-godišnji redatelj započeli su vezu nedugo nakon što se Rita rastala od producenta Romaina Gavrasa. Pompezne bračne ponude nije bilo, a prijatelji su otkrili da su oboje gotovo istovremeno rekli jedno drugome "da".

"Bila je to intimna i super posebna ceremonija za sve prisutne. Njihovi voljeni mogli su vidjeti da su ludo zaljubljeni jedno u drugo", rekao je izvor blizak paru britanskom izdanju, napominjući da su njih dvoje željeli da vjenčanje bude malo kako bi sve bilo što privatnije.

Podijeli članak