Rita Ora na ulicu direktno iz teretane i to u najkraćim hlačicama: Zategnute noge, ravan trbuh...

Pjevačica drži do sebe

Još u avgustu se saznalo da se Rita Ora udala za redatelja Taika Waititija na najdiskretniji način. Čini se da Britanka s Kosova uživa u svom novom uživotu, barem sudeći po osmijehu na susretu s fotoreporterima koji su je uhvatili odmah nakon izlaska iz teretane.

Rita Ora na ulicu direktno iz teretane i to u najkraćim hlačicama: Zategnute noge, ravan trbuh...

Ponosna na svoj izgled, nova gospođa Waititi prošetala je ulicom kao na modnoj reviji. Rita je pokazala svoje zategnute i mišićave ruke i noge, ali i ravan, četvrtasti trbuh zahvaljujući outfitu koji je nosila u teretani.

S čašom voćnog soka u ruci i sunčanim naočalama na očima, Rita nije bježala od fotografa, čak im se i nasmiješila, nimalo iznenađena što ih vidi pred sobom.

Nakon veze od godinu i nešto mjeseci, Rita Ora i redatelj Taika Waititi, poznat ponajviše po filmovima "Thor: Ragnarok" i "Thor: Ljubav i grom", vjenčali su se u velikoj tajnosti.

Ceremonija se održala u Londonu, navodi The Sun, koji je doznao neke detalje nakon što je Taika uočen s vjenčanim prstenom na ruci.

31-godišnja pjevačica i 46-godišnji redatelj započeli su vezu nedugo nakon što se Rita rastala od producenta Romaina Gavrasa. Pompezne bračne ponude nije bilo, a prijatelji su otkrili da su oboje gotovo istovremeno rekli jedno drugome "da".

"Bila je to intimna i super posebna ceremonija za sve prisutne. Njihovi voljeni mogli su vidjeti da su ludo zaljubljeni jedno u drugo", rekao je izvor blizak paru britanskom izdanju, napominjući da su njih dvoje željeli da vjenčanje bude malo kako bi sve bilo što privatnije.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak