I one imaju celulit, pa šta?

Poznate ličnosti

Ako ste mislile da ste jedine koje muči celulit, varate se, on muči i poznate dame. Međutim, one i sa tom malom nesavršenošću ponosno pojavljuju u javnosti. Da li neka mana može narušiti vašu ljepotu ili su žene lijepe i sa svim nedostacima?

Glumica Jennifer Aniston se bez problema šeta i u kratkom šorcu, noge i ne moraju da izgledaju baš tako savršeno, zar ne?

I zanosna Kelly Brook je uhvaćena u nezgodnoj poziciji, celulit na njenin nogama je narušio sliku kod nekih ljudi koju su imali o njoj, ali ovo je u suštini sasvim normalna pojama, i ona je opet savršena. 

Cindy Crawford uživa na plaži u bikiniju, njoj je ipak najitnije da se ona osjeća dobro u svojoj koži i da uživa u životu. 

Lijepa Eva Longoria je već u nekoliko navrata otkrila da su njene butine i zadnjica njena najslabija tačka. Ipak, ona to prihvata i uživa na plaži bez problema. 

Čak ni prelijepa Irina Shayk nije bez mana, a zar je neko stvarno savršen? Malo celulita na zadnjici ipak ne može da naruši njenu savršenu zavodljivost.

Jennifer Love Hewitt igra tenis obučena u bikiniju, a za komentare o celulitu ona svakako i ne mari uopšte. 

Alessandra Ambrosio je iznenadila mnoge kada je pokazala svoje noge na kojima ima dosta celulita. 

Helen Hunt gaji ogromnu strast ka surfanju, ali ima i najčešću žensku manu a to je celulit. 

Čak ni Britney Spears se ne može pohvaliti idealnim nogama. 

Kourtney Kardashian celulit ne može spriječiti da nosi svoje omiljene farmerice. 

Podijeli članak