Kako izgleda prosječna Amerikanka u 2016.?

Najmodernije društvo

Sjedinjene američke države su predvodnici svijeta, to je najmodernije i najuređenije društvo, prva demokratija svijeta, i zemlja u kojoj su osmišljeni i konstantno nastaju najveći trendovi, čak i oni poput modernih načina ishrane. Stoga, posebnu pažnju treba pridati ljudima koji tamo žive i njihovim ljepšim polovinama.

Nedavna studija je otkrila da prosječna američka žena nosi veličinu između 16 i 18, što potpuno pokriva konfekcijsku oznaku "L", a to je čini posve specifičnom. Amerikanke imaju specifično razvijena shvatanja života i svog okruženja, pa nije ni čudo što svi ostali teže njihovom, zapadnom stilu življenja. Kako izgledaju prosječne Amerikanke u 2016. godini, prema izboru BuzzFeeda, provjerite u nastavku.

1. One su super samouvjerene i nose kratke suknjice

"Nosim veličinu 18 i moj apsolutni favorit za oblaćenje su kratke suknje. Kako god, ja sam ekstremno samosvjesna nogu, pa ih obično prikrivam nekim tajicama. Na današnji dan, znala sam da ću ići do plaže, pa sam odlučila da ih se odreknem. Ta odluka je nešto strašno i pogrešno, ali se preokrenulo u nešto udobno i prekrasno. Nije li to ono kako bi se trebao svako osjećati kada obuće (ili ne obuće) nešto?", u upisu fotografije pitala se korisnica BuzzFeeda reginaadlg.

2. Znaju da izgledaju opako dobro u kupaćim kostimima

"Jedan od mojih omiljenih kupaćih kostima! Osjećaj super sladak. :)" - bio je to opis fotografije profila paigemackenzieb.

3. Vole probavati novi izgled

"Volim svoje obline! Pokrenula sam cijeli blog o oblačenju njih! Sada kada vaše prodavnice nude plus size opcije, probavanje novog izgleda je zabavno!" - meganh4befe37ab

4. Imaju osjećaj za svoj "look" tokom cijeloga dana, svaki dan

"Veličina 16/18 (L) i osjećaj same sebe." - shaelynb2

5. Odično se osjećaju u kratkim jednodjelnim kompletima

"Moj omiljeni mali jednodjelni komplet." - laviolaward

6. Znaju da biti seksi, znači pronaći taj osjećaj u sebi

"Sa veličinom 16, ovo je jedna od prvih fotografija koje sam napravila kada sam se čak i nadaleko osjećala seksi. Donijelo mi je to mnogo samopouzdanja, i pomoglo mi da shvatim da nikada nisam imala razlog da budem samosvjesna. Sve je u prihvatanju samoga sebe u sopstvenoj koži, i što prije uradite to, život će vam se promijeniti nabolje." - samanthah453ee4af2 

7. U trendu su, i svjesne su toga

"Plus-size moda može biti moderna također!" - chelseat4c1cfe4e7

8. Znaju da mrva hrabrosti može proizvesti mnogo samopouzdanja

"Bila sam na odmoru  i imam ovaj kostim već tri godine i nikada nisam imala hrabrosti da ga pronosam. Bilo mi je jako drago što sam skupila hrabrost", komentar uz fotografiju objavljen od strane korisnika laurend48ea4690b.

9. Znaju da odjeća može omogućiti da izgledaju kao milion dolara

"Uvijek se osjećam kao milion dolara u ovoj odjeći! Koža + životinjska šara + Howard univerzitet + veliki osmjeh = uvijek sa stilom", erikam25.

10. Vole pokazivati svoje obline jer su one perfektne baš takve kakve su

"Prošlo je neko vrijeme, ali sada sam puna samopouzdanja sa svojom veličinom 18 i volim pokazivati svoje obline", komentar je uz fotografiju kog je objavio korisnik gemmal420104b62.

Podijeli članak