Top 5 trenutno najisklesanijih celebrityja

Pozavidjeli bi takmičari

Mnogi će biti iznenađeni kada vide kojih to pet planetarno poznatih muškaraca je čuveni Generation Iron odabrao među pet najisklesanijih celebrityja. Oni ne samo da se u teretanama spremaju za uloge u svojim filmovima, nego su navike bodybuildinga i fitnessa ozbiljno uklopili u sopstvene živote.

5. J.K. Simmons

Kada je holivudski veteran J.K. Simmons objavio fotografiju iz teretane, brzo je objavljena u medijima širom Planete jer jednostavno svi su bili šokirani dramatičnim razvojem njegovih mišića. Ispostavilo se da je ovaj legendarni glumac na treninzima dodao gas kao nikada ranije jer na taj način pravi pripremu za ulogu u filmu Justice League.

4. Hugh Jackman

Hugh Jackman je poznat kao osoba koja konstantno održava fantastičnu tjelesnu formu uz koju se i proslavio. I u svom posljednjem filmskom ostvarenju "Logan", Hugh Jackman je bio impresivno isklesan.

3. Dwayne "The Rock" Johnson

Čovjek kom su mišići bili ulaznica u svijet poznatih i uspješnih, a koji je prošle godine bio i najplaćeniji glumac na svijetu, u suštini je član holivudske svite koji najviše crta dijeli sa bodybuilderima. Ne samo da je u prethodnoj godini mišiće predstavio u svim svojim filmovima, već je i lično vodio svima znano najveće BB takmičenje Mr. Olympia.

2. Zac Efron

Prvenstveno muzičar, Zac Efron godinama održava besprijekornu isklesanu figuru koja mu dodatno olakšava glumački put. Ipak, tokom posljednjih pojavljivanja bez majice Efron je javnost ostavio bez teksta jer se praktično njegov izgled pretvorio u izgled pravog fitness modela.

1. Jason Momoa

Nakon što je kroz megapopularni Game of Thrones stekao prepoznatljivost, Jason Momoa je dobio ulogu junaka Aquamana u filmu "Dream League", čak i prije nego što je Aquaman dobio svoj zasebni film. Interesantna su mišljenja kritičara, smatraju da je Momoa svojom pojavom učinio strip junaka Aquamana agresivnijim nego što ga je iko mogao ranije zamisliti.

Podijeli članak