Ovako se hrani i vježba ovaj božanstveni snagator

Neodoljiv i privlačan

Neodoljivo privlačan Loic Zine je profesionalni bodybuilder porijeklom iz Francuske. Vježbanjem se počeo baviti u dobi od 16 godina. S vremenom je zavolio bodybuilding i nastojao se što više informisati o aktuelnim novostima iz svijeta mišićavih zvijezda.

Njegov najveći uzor je bio Serge Nubert, kojemu je silno htio nalikovati. Dizanjem tegova oblikovao je svoje tijelo do savršenstva. Pokazao je da se sav trud isplatio tako što je na svom prvom natjecanju MuscleMania Amsterdam (2015) osvojio prvo mjesto. U 23-oj godini Loic je zaradio svoju Pro Card.

1. Vježbačka rutina

Mladi Francuz trenira više mišićnih skupina po treningu te je uvjeren da njegovo tijelo najbolje prihvaća takvu rutinu. Međutim, on nema strogi sedmični raspored koji slijedi. U teretanu odlazi svakodnevno i stalno dobiva inspiraciju za nove treninge. Također radi na slabije razvijenim dijelovima tijela, kako bi postigao uravnotežen izgled.

2. Prehrana

Kako bi održao dobru formu, Loic konzumira sedam obroka dnevno. Na jelovnik uvrštava čiste proteine, složene ugljikohidrate i zdrave masnoće. Inače je vrlo disciplinovan, ali ponekad sebi dopusti cheat meal – kada dobije jako snažan poriv za ne tako zdravom hranom.

3. Natjecanja

MuscleMania Amsterdam – 1. mjesto
MuscleMania Paris – 1. mjesto (Pro Card)
MuscleMania Europe
Fitness Universe Weekend, Miami Beach – 2. mjesto

Podijeli članak