Anna Victoria otkrila istinu o insta-stražnjicama

Fitness blogerica

Anna Victoria koja je fanatik fitnessa se okrenula Instagramu kako bi otkrila istinu o "insta-stražnjicama", koje često možemo vidjeti na društvenim mrežama.

Stavila je dvije slike svoje stražnjice kako bi ih uporedila - slike izgledaju skoro identične, razlika je samo što joj je na jednoj slici stražnjica punija.

Insta-stražnjice

Napisala je: "Većina djevojaka na Instagramu gurnu stražnjicu nazad i iskrive leđa toliko da boli." Plus dubokim pantalonama ili helankama naglašavaju mali uski struk i naravno opet podignu stražnjicu. Ima toliko mnogo načina kako bi stražnjica izgledala 10x veća na Instagramu nego u stvarnom životu, a i ja to radim."

Insta-stražnjice

"Volim pozirati i diviti se "Instagram stražnjici", iako znam da nije moja prava. Meni je to sasvim uredu, jedina stvar oko koje sam uvijek bila nesigurna je moja stražnjica. Uvijek sam bila tanja u donjem dijelu, i nosila sam duge košulje kako bi to sakrila."

Insta-stražnjice

Jedina stvar koju volim u fitnessu je sposobnost oblikovanja tijela na razne načine, ali postoji toliko mišića koje možete graditi na stražnjici i trebate ih savijati kako bi se stvarno pokazali." Anna, koja ima više od 1,3 miliona pratilaca na Instagramu, rekla je da često dobija loše komentare o veličini svoje stražnjice.

Insta-stražnjice

Dodala je: "Možda moja stražnjica ne izgleda idealno za druge, ali moja je i ničija više. Morala sam se truditi da je zavolim bez obzira na oblik i veličinu, a ljudi će uvijek imat nešto da kažu o vašem tijelu."
Annu nekad povrijede ružni komentari ali ona na sve to kaže: "Možeš biti najukusnija breskva na svijetu, ali uvijek će biti neko ko ne voli breskve."

Podijeli članak