Iggy Azalea pokazala savršenu zadnjicu

Pjevačica se zabavila

Amerikanda Iggy Azalea jedna je od najpopularnijih pjevačica modernog doba a, osim što stvara muziku koja je popularna posebno među mlađom populacijom, godinama plijeni pažnju svojim izgledom. Konkretno, 28-godišnja Iggy nosi titulu najbolje stražnjice na estradi, a svoje fanove na društvenim mrežama oduševljava iz dana u dan.

Iggy Azalea je posljednjih dana bila posebno aktivna na Instagramu, pa je tako prvo objavila fotografiju sa odmora na kojoj je pokazala svoju zadnjicu u tigrastom bikiniju.

Kao da joj to nije bilo dovoljno, pa je već sljedećeg dana objavila snimak sa privatne zabave na jednoj jahti. Pjevačica se opustila, a njeno twerkovanje je dovelo do ludila sve njene fanove kojih na Instagramu ima preko 12 miliona.

Pjevačicu su često 'optuživali' da njena stražnjica nije prava, a u nastavku pročitajte šta je ona rekla na tu temu.

Azalea o stražnjici

"Ne, nisam povećala zadnjicu implantima! Ona je prirodna, ali priznajem da grudi nisu", rekla je Iggy Azalea.

O treniranju

"Mnogo treniram za ovakvu zadnjicu. Imam mali struk i održavam ga, ne smijem jesti sve ono što poželim već samo što smijem. Mnogo je tu odricanja i truda prisutno".

Niko nije savršen, ali...

"Mnogi misle da sam operisala zadnjicu, ali nisam. Drago mi je što se toliko mnogo priča o njoj. Imajte na umu da nikada ne možete biti savršeni, ali trudim svoj izgled približiti tome".

Iggy Azalea

Iggy Azalea

Iggy Azalea

Podijeli članak