Ima 64 godine, ali njeno tijelo će vas ostaviti bez daha

Mnoge žene joj zavide

Tajna njenog izgleda je jako jednostavna, a ova tri napitka su prirodni eliksir mladosti.

Jasmina Rosi je francuski model zadivljujuće ljepote i izgleda izuzetno dobro za svoje godine.

Tajna mladalolikosti

Njen život i karijera su inspiracija za mnoge žene širom svijeta jer razbija stereotipe i pokazuje da ne morate biti mladi da biste bili lijepi i fit. Jasmina je otkrila neke od svojih tajni mladolikosti, uključujući i listu najboljih napitaka koji sprječavaju starenje, ubrzavaju metabolizam i održavaju kožu i tijelo mladima. Dakle, ako želite da pratite njene korake i ostanete mladi, imajte na umu sljedeće napitke koji sprječavaju starenje, i zapamtite da ih uvijek pijete na prazan stomak!

Topla voda sa sokom od limete

Ova smjesa može da vam pomogne ako je vaš cilj da izgubite na težini, jer sok limete ima diuretska i pročišćavajuća svojstva, te je stoga idealan protiv nadutosti i za uklanjanje toksina iz vašeg tijela. Limeta pomaže vašoj jetri da proizvede više žuči, što pomaže varenju: sok pomaže vašem tijelu da reguliše pH vrijednost u vašem probavnom sistemu, i miješanje sa toplom vodom čini ga idealnim pićem za pomoć pri blagim probavnim problemima kao što su gasovi i nadutost. Topla voda i sok od limete također pomažu u stimulaciji vašeg imunog sistema.

Jabukovo sirće

Neke studije ukazuju da jabukovo sirće može pomoći kod nekoliko bolesti, od gljivičnih infekcija do dijabetesa. Iako je potrebno više istraživanja o tome, znamo da će ova tečnost pomoći u borbi protiv neprijatnog zadaha (halitoze), refluksa kiseline i probavnih smetnji. Također može da pomogne kod štucanja, utječe na to da vam koža i kosa sijaju, smanjuje nivo glukoze, holesterola i krvni pritisak, a također je odličan izbor i u gubljenju težine.

Čaj od đumbira

Čaj od đumbira je vaš najbolji izbor da izgubite težinu, jer je moćan diuretik i termogena je supstanca. Također, ubrzava metabolizam i čini da vaše tijelo koristi više energije. Ovaj napitak će vam pomoći da izgubite težinu i riješite probleme sa varenjem, plus pomaže u borbi protiv refluksa kiseline i nadutosti zbog gasova.

Podijeli članak