Ivana Knoll otkrila tajnu dobrog izgleda iako ima velik apetit

Najpoznatija navijačica u Kataru

Hrvatska navijačica Ivana Knoll bez zumnje je obilježila Svjetsko prvenstvo u Kataru. Atraktivna Hrvatica je od početka turnira uz Vatrene, ali je prisutna i na drugim utakmicama, dok pažnju izaziva i samom pojavom po javnim mjestima u Dohi.

Ivana Knoll otkrila tajnu dobrog izgleda iako ima velik apetit
ivana knoll

Za Ivanu se prvi put pročulo još 2018. godine u Rusiji, kada je Hrvatska igrala finale s Francuskom, gdje je izgubila s 4:2 i ostala bez titule svjetskog prvaka, ali lovi trofje u Kataru. Večeras igra polufinale s Argentinom i ako pobijedi, u nedjelju će u finalu možda baš protiv Francuza u reprizi finala prošlogodišnjeg Mundijala probati da osvoji zlato. Naravno, pita se nešto i Maroko koji sutra navečer igra s Francuzima drugo polufinale.

Ivana se sprema da i večeras bodri s tribina Hrvatsku i opet će zasjeniti sve, bez obzira na kakav outfit se odluči.

Manekenka i influencerica jedna je od najvećih domaćih zvijezda na društvenim mrežama i već je prešla dva miliona fanova. Stekla je svjetsku popularnost zahvaljujući Kataru, a broj njenih pratilaca raste neprestano iz sata u sat.

Ona je u jednom intervjuu za hrvatski RTL govorila o svom izgledu i otkrila tajnu dobrog izgleda.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

''Za dobar izgled najviše mogu zahvaliti genetici i odličnom metabolizmu. S obzirom na to da imam itekako velik apetit, moram priznati kako nisam sklona nekom pretjeranom debljanju. Također, cijeli život sam u nekom rekreativnom sportu , a posljednjih pet godina išla sam pet puta sedmično i na ples. No, situacija s pandemijom i potresima spriječila je pohađanje satova u školi pa sam odlučila početi vježbati u svom domu, ali i u teretani'', rekla je Ivana.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Priznala je da uživa u hrani...

''S obzirom na to da sam veliki gurman i zaista obožavam jesti - to su uvijek muke! Najveći sam ljubitelj mesa te nastojim izbjegavati hranu koja šteti mom organizmu, primjerice: mliječne proizvode, šećer, gluten, morske plodove... Za mene je najidealnija 'low carb' prehrana jer je bazirana na puno proteina, povrću i voću. Uz razne recepte napravim si keto kruh, keto palačinke, zdrave sirove torte i apsolutno se sve nezdravo može se zamijeniti zdravim, samo treba volja za pripremanje''.

''Nije to neka pretjerana tajna. Do neba sam zahvalna svom metabolizmu i nadam se da će biti tako dobar što dulje. Definitivno na dobar izgled utječe i kako zračimo i kako se osjećamo, tako da stresu nije mjesto u mom životu. Iako 'čudnim čudom', kada sam tužna ili ako se nešto negativno događa u mom životu - tada uvijek ljudima najljepše izgledam'', kaže.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Istakla je da podržava estetsku hirurgiju, ali da djevojke trebaju imati mjeru i ne bi trebale pretjerivati u istoj. Za kraj razgovora za RTL otkrila je i ko su njeni uzori kada je riječ isključivo o fizičkom izgledu.

''Angelina Jolie meni osobno ima daleko najljepše lice. Kada je riječ o tijelu - tu je nenadmašiva Teyana Taylor'', rekla nam je Knoll za kraj.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Komentari (1)

Sve je to prelepo ali neka nanoklinika za neinvanzivno skidanej celulita je danas neminovna za sve nas dame preko 40 :(

Bojana
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak