Kako izgleda dijeta najmišićavije žene na svijetu?

Ruskinja Nataliya Kuznetsova (31) jedna je od najuspješnijih bodybuilderica i dobila je neslužbenu titulu "najmišićavije žene na svijetu".

Kako izgleda dijeta najmišićavije žene na svijetu?

Bodybuilderica iz Rusije visoka je 1,73 m i teška 125 kilograma, ali je sva satavljena od ogromnih mišića. Opseg bicepsa joj je 51 cm, a bedara čak 84 cm.

Svjetska je prvakinja u nekoliko kategorija, a 2019. nastupila je na takmičenju u bodybuildingu u Rumuniji gdje je osvojila drugo mjesto.

Nedavno je otkrila kako izgleda jedan dan u njenom životu, a progovorila je i o prehrani kojom održava formu, prenosi hwmotivation.com.

Njena dijeta se sastoji od sljedećeg:

Doručak : kafa, 6 kuhanih jaja, voće i zob
Napitak prije treninga: izolat proteina sirutke, proteinska tableta, voda
Shake nakon treninga: voćni smoothie, dvije kašike proteinskog praha, voda
Ručak : govedina, brokula, slatki krompir, grčka salata, dvije kriške hljeba, voda
Međuobrok : proteinski napitak, zdjelica voća, orašasti plodovi
Večera : losos, smeđa riža, pržene gljive, zelena salata, voda
Desert : jogurt s bobičastim voćem i maslacem od kikirikija

S više od milion pratitelja na društvenim mrežama, Nataliya Kuznetsova ima brojne obožavatelje, ali ima i onih koji je kritiziraju zbog izgleda, pogotovo jer je koristila umjetna sredstva za postizanje ovakvog stasa.

Ruskinja je priznala da je sretna kada dobije pohvale, ali je rekla da one koji je kritiziraju odmah blokira na društvenim mrežama.

Komentari (1)

Vruće djevojke vas čekaju na -- Hot24.pw

Lissa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak