Eva Mendes zna male tajne velikih majstora kada je izgled u pitanju

Tajna savršenog izgleda jedne od najljepših žena na svijetu

Atraktivna glumica Eva Mendes izjavila je kako jede ribu da bi imala lijepu kožu, i da godinama nije jela meso jer je na dijeti. Zvezda filma “Hitch” pre nekoliko godina prestala je da jede meso, i pije tri litra vode svakodnevno.

Filmsa diva je prije nekoliko godina prestala je da jede meso, i pije tri litra vode svakodnevno.

Riba kao glavni izbor

– Jedem mnogo ribe, a meso nisam jela godinama, i primijetila sam da mi je koža mnogo zdravija, mnogo bolje izgleda – rekla je glumica.

Obavezno trening

Osim toga, ona redovno trenira, i trudi se da pije što više vode.

Tajna sjajne kose

Eva je u intervjuu otkrila i tajnu svoje uvijek lijepe i sjajne kose. "Volim staviti regenerator na kosu prije spavanja. Na cijelu kosu nanesem regenerator i stavim kapu za tuširanje te tako odem spavati. Ujutro kosu isperem i to je to."

Prirodni izgled

Priznaje i kako preko dana ne voli stavljati previše šminke, tek malo podloge, bronzer i balzam za usta, a najdraži jefitni proizvod joj je dječji puder: 'Koristim ga na kosi kako bi se sakrili masni pramenovi. Djeluje čarobno. Kada ga nanesete na kosu, svakako dobro kosu raščešljajte i istresite da ne ostanu bijeli tragovi.'

Odmor je obavezan

Ako niste odmorni i dobro njegovani, to će vam se vidjeti na licu. Stoga, pijete puno vode, pazite šta jedete i prestanite pušiti.'

Podijeli članak