Fatalna crnka mami uzdahe muškaraca širom svijeta

Zaluđuje sljedbenike na Instagramu

Olivia Delgado je popularna fitness ikona iz Los Angelesa. Ova nevjerovatna djevojka je zahvaljujući društvenim mrežama i svojim nevjerovatnim fotografijama, uspjela postići ogroman uspjeh u fitness industriji.

Danas je poznata po svojoj fenomenalnoj figuri. Ona drugima pokazuje šta se može postići uz dovoljno truda, zalaganja, predanosti i odricanja u fitnessu. Olivia i danas naporno radi u teretani, te dosta pazi o svojoj ishrani. Ovo joj pomaže da ostane u formi tokom cijele godine.

Olivia svojim rezultatima i odnosom prema fitnessu motiviše i sebe i svoje obožavatelje da ne stanu dok ne ostvare svoje ciljeve. Ovo je njena priča:

Postignuća

  • Instagram zvijezda
  • Fitness model
  • Personalna trenerica

Trening

Olivia redovno trenira s utezima kako bi održala svoje vitke i izgrađene mišiće. Njeni omiljeni dijelovi tijela za vježbanje su noge i gluteni. Uživa u treninzima s većim dometom ponavljanja kako bi osjetila „izgaranje“. Olivia također osigurava da svaku vježbu izvodi sporim i kontrolisanim pokretima. To joj omogućava da osjeti maksimalnu kontrakciju mišića.

Omiljene vježbe

  • Trčanje na traci
  • Gornja preša s bučicom
  • Povratni udarci glutena
  • Varijacije čučnjeva

Ishrana

Što se tiče ishrane, Olivia se voli držati osnova. Ona jede neobrađenu i čistu hranu. Tu se ubrajaju nemasni proteini poput pilećeg mesa, mliječnih proizvoda s niskim udjelom masti, ribe, jaja uzgajanih na farmama i govedine hranjene travom. Konzumira i ugljikohidrate u obliku slatkog krompira i smeđe riže. Što se masti tiče, Olivia se drži kokosovog ulja, maslinovog ulja, orašastih plodova i avokada. Također dodaje povrće svakom obroku kako bi osigurala optimalan unos vlakana.

Cheat day

Kao i mnogi fitness fanatici, Olivia svakodnevno uživa u čistoj i zdravoj hrani. Ipak, ona kaže da je umjerenost ključna, stoga se s vremena na vrijeme nagradi cheat danom. Ona svoj naporan rad nagrađuje noćnim izlaskom s prijateljicama. Tokom izlaska Olivia može jesti i piti šta god želi, a dan nakon toga, ona se vraća svojoj uobičajenoj rutini.

Suplementi

Budući da je Olivia zauzeta životnim stilom modela, ona koristi prednosti dodataka. Uživa u suplementima poput multivitamina i proteina surutke, kako bi održavala zdravu i jaku formu. Ovo također održava njenu razinu energije i poboljšava njen oporavak nakon intenzivnih treninga.

Podijeli članak