Tajne izvanrednog izgleda neodoljive Madison Beer

Zanosna pjevačica postaje sve popularnija

Tinejdžerska pjevačka senzacija, Madison Beer, poznata je po jedinstvenom glasu i talentu za muziku i glumu, ali osim toga, neodoljiva Madison se može pohvaliti i nevjerovatnom figurom.

Njen izgled, stil i talenat su nešto na čemu joj mnoge djevojke zavide, a u nastavku pogledajte tajne njenog izvanrednog izgleda:

Njen stil

Za razliku od mnogih poznatih osoba, Madison sama bira šta će svakodnevno nositi. Mnogi se pitaju da li Madison sama smišlja svoje outfite ili je za to ipak zaslužan profesionalac. Ipak, pjevačica je priznala kako joj stilista priskače u pomoć samo kada su u pitanju odjevne kombinacije za veće događaje.

Njega lica

Madison se može pohvaliti i čistom i zdravom kožom, a za to je naravno zaslužna pažljiva briga. Madison svaki dan koristi lice za čišćenje kože marke Thatcha, a s vremena na vrijeme na lice nanosi i hidratantnu kremu Sunday Riley. Zanimljivo je i to što Madison šminku više ne skida vlažnim maramicama, te kaže kako joj je koža puno bolja otkako ih više ne koristi.

Trening

Madison priznaje kako nije veliki fan teretane i fitness stila života. Ipak, s vremena na vrijeme obavlja kardio trening, a omiljeno joj je trčanje uz stepenice. Zahvaljujući turneji, Madison je uspjela izgraditi izdržljivost i kondiciju.

Ishrana

Kao i kada je riječ o treningu, Madison je prilično opuštena kada je njena ishrana u pitanju. Ona kaže kako najviše uživa u nezdravim namirnicama, te da s vremena na vrijeme ide na 3-dnevni detoks. Kada je potrebno da izgubi dodatne kilograme ili osjeti da se previše udebljala, Madison kaže kako prati dijetu tri dana, te se opet vraća starim prehrambenim navikama. Ipak, samu sebe tješi s time što je mlada, pa može uživati u nezdravim grickalicama koliko želi.

Podijeli članak