Seksipilna TV voditeljica svojim izgledom mami uzdahe muškaraca širom svijeta

Nutricionistkinja, fitness model i personalna trenerica

Annie Parker je američka IFBB Bikini Pro, nutricionistkinja, fitness model i TV voditeljica. Počela se natjecati na takmičenjima još 2013. godine, te je ubrzo nakon toga osvojila 1.mjesto na državnom prvenstvu.

Njen uspjeh je od tog trenutka samo nastavio rasti, te je uskoro ona dobila svoju prvu Pro Card na prvenstvu Sjeverne Amerike 2014. godine. Ona je nakon toga osvojila još nekoliko nagrada na značajnim takmičenjima, a njen uspjeh su primijetili i drugi u fitness industriji. Ona je tada odlučila da premjesti svoj uspjeh s takmičenja na svoje online platforme. Ovako je od sebe napravila fitness ikonu, a evo kako je tekao njen put:

Postignuća

  • Trostruki NPC prvak u bikiniju
  • Zdravstvena trenerica
  • Nutricionistkinja
  • Personalna trenerica
  • TV voditeljica

Biografija

Annie je poznata po nevjerojatnoj figuri i postignućima kondicijske sportašice. Njezin put započeo je 2010. godine, kad se preselila u Kaliforniju kako bi se bavila manekenstvom. Nakon što je sklopila svoj prvi ugovor, stvari u njenoj karijeri su i dalje samo napredovale. Do 2012. Annie je već postigla napredak i pozirala je za neke od najboljih američkih fitness brendova.

Trening

Iako trenira svaku mišićnu skupinu, Annie se najviše fokusira na glutene i trbuh. Trenira ove dijelove tijela dva puta sedmično. Ona ne radi iste treninge svaki put, te umjesto toga ona mijenja rutine kako bi njeno tijelo napredovalo.

Kardio rutina

Annie Parker voli raditi kardio na prazan stomak. Kaže da je to samo njezina osobna preferencija i ne vjeruje da ima ikakvih dodatnih prednosti u usporedbi s običnim kardio treningom nakon obroka. Ona najviše voli HIIT treninge s kratkim pauzama. Vjeruje kako je ljudsko tijelo vrlo prilagodljivo, te da se možete naviknuti na ovu vrstu treninga ako ga radite svaki dan.

Trening s utezima

Vježbanje s tjelesnom težinom je izvrstan način poboljšavanja njezine kardio izdržljivosti i kondicije. Ona se obično usredotočuje da obavi što više ponavljanja, te osjeti "izgaranje" mišića nakon treninga.

Ishrana

Iako se više ne takmiči, Annie i dalje jede vrlo čistu ishranu kako bi osigurala zdravu tjelesnu mast. Neke od namirnica koje jede uključuju slatki krompir, zob, meso, avokado i druge zdrave izvore masnoće, te voće i povrće. Svaki dan jede čisto, osim nedjelje, kada se nagradi omiljenim cheat mealom.

Šta možemo naučiti od Annie Parker?

Ljubav prema kondicijskim natjecanjima dovela je Annie na malo drugačiji put od onog koji je zamišljala. Ipak, Annie se potpuno zaljubila u fitness stil života, te je uspjela izraditi zavidnu karijeru koja ju čini sretnom. Ona je svojom strašću, marljivim radom i zalaganjem, pomogla mnogim ljudima da shvate važnost zdravog načina života. Ovo vas može ispuniti do srži, te vam pomoći da se poboljšate u svakom aspektu života, baš kao i Annie.

Podijeli članak