Ovako Beyonce održava svoju liniju

Pop diva

Popularna pjevačica Beyonce je pored svega ostalog, poznata i po tome što voli da uživa u hrani, ali ipak uspjeva da održi dobru kondiciju i vitku liniju. Njen personalni trener Marco Borges je otkrio tajnu, tačnije način na koji fantastična Beyonce uspjeva da izgleda kako izgleda, prosto savršeno. 

Trener muzičke dive Marco Borges je za magazin "Hit" objasni način na koji vježba Beyonce i koji dovodi do savršene i vitke linije. "Beyonce dođe, odradi svoj trening kako treba i ode. Nemam prosto nikakve zamjerke na njeno ponašanje, vježbanje ili neku zamjerku u vezi njene ishrane jer je njoj zdravlje uvijek na prvom mjestu." , izjavio je on. 

Glavni cilj popularne pjevačice u ovom periodu je oblikovanje trbušnih mišića. Zato ona radi oko 200 trbušnjaka, tri puta sedmično i tvrdi da postiže jako dobre rezultate iako ne vježba svaki dan. Trener Borges ističe da Beyonce nikad nije bila zadovoljna izgledom svojim trbušnih mišića.

Pjevačica je poznata po svojoj ljubavi prema hrani i često uživa u nezdravim i visokokaloričnim obrocima, kao što je piletina u raznim sosovima. Njen trener kaže da se ona sada odlučila da se posveti zdravoj ishrani, koja joj pruža puno više energije. 

Marco Borges je isto tako objasnio režim ishrane koju praktikuje popularna diva: "Iako se uvijek trudila da jede zdravo, često je dolazila u iskušenje da proba i pojede nezdravu hranu i dosta slatkiša. Međutim, skoro je promjenila totalno svoju ishranu i oslobodila se loših navika, kao što je bila redovna konzumacija tjestenine prije svakog nastupa. Umjesto toga, ona sada konzumira proizvode pune proteina i visoko hranjive namirnice." ističe trener Borges.  

Podijeli članak