Lady Gaga, Madonna i Beyonce koriste dijete koje će vas zaprepastiti

Poznate ličnosti poput običnih smrtnika ponekad imaju potrebu da "dotjeraju" svoju liniju, a višak kilograma skidaju na svoj način.

 Lady Gaga, Madonna i Beyonce koriste dijete koje će vas zaprepastiti

Postoje stotine raznih dijeta, uglavnom se to odnosi na promjenu nekih životnih navika, ishrane, odlaske u teretane i slično, ali neke dijete su toliko čudne i neobične da ćete ostati zaprepašteni.

I dok većina slavnih ličnosti na "normalan" način pokušava dovesti u red, pa tako kreće sa zdravom ishranom i teretanom, neke osobe poput Lady Gage ili Madonne imaju blago rečeno čudne dijete.

Za Lady Gagu postoji priča da najviše vjeruje u dijetu sa viskijem. Za ovu dijetu možete da pijete viski kad god želite i da jedete obroke sa malo ugljenih hidrata. Uz to, neophodno je i vježbanje, tako da nekada morate mahmurni da radite vježbe.

Dijeta je, barem po izgledu same pjevačice, efikasna, no pitanje je ko je spreman krenuti s takvom vrstom dijete...

Madonna, kraljica popa, takođe izgleda dobro za svoje godine, ali takođe ima jednu ludu i neobičnu dijetu. Naime, Madonna živi po principima dijete vukodlaka, što znači čišćenje vodom ili sokom samo kada je pun ili mlad mjesec i živi isključivo na sirovom mesu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Uz to, Madonna jede nekoliko različitih vrsta morskih algi kako bi zadržala vitku figuru. Beyone, poznata po svojim oblinama, morala je zbog jedne ulog da smrša nekoliko kilograma.

Ona je uradila "glavno čišćenje". Sedam dana je pila mješavinu vode, limunovog soka, javorovog sirupa i kajenskog bibera. Jelo? U tih sedam dana "čišćenja" pjevačica nije pojela ništa!

Postoji još niz bizarnih dijeta kojima se službe poznati i slavni, ali mi vama ipak savjetujemo da izaberete neke jednostavne koje će vam pomoći da skinete višak kilograma.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak