Stekao slavu zahvaljujući duplo starijem izgledu

Kako danas izgleda?

Pawel Ladziak (36) je prošle godine pronašao način kako da postane zapažen u javnosti. Impresivnim mišićima i dvostruko starijim izgledom jako brzo je osvojio pozornost na društvenim mrežama. "Ja sam vremenski stroj. Mogu biti čak 20 godina stariji", izjavio je tada samouvjereni poljski bodybuilder na svom Instagram profilu.

Njegova supruga Magda je bila oduševljena promjenom, kao i tad 340 hiljada njegovih pratitelja na Instagramu, a danas ih broji preko 400 hiljada. Pawel se naziva "poljskim Vikingom" i influencerom, a vjerujemo kako danas i bolje zarađuje.

Pawel Ladziak

Dok većina muškaraca nastoji održati "mladenački" izgled, Pawel je uradio upravo suprotno – stariji izgled. Fitness trener i model imao je tada 35 godina, a izgledao kao da mu je 60 godina. Svojim "zrelim" muževnim izgledom privukao je čak 340 hiljada korisnika na Instagramu. Pawel koji se počeo baviti fitnessom u 16. godini, otkrio je da je njegova popularnost na društvenim mrežama počela rasti kada je ofarbao svoju kosu.

Pawel Ladziak

Naime, Pawel je rano počeo sijediti i to mu se nije svidjelo, pa je tad odlučio obojiti kosu i bradu u bijelo.  Popularan je i na društvenim mrežama - na Instagramu ga prati više od 400 hiljada korisnika, a dok je imao bijelu kosu i bradu uspoređivali su ga s "najseksi djedom na svijetu", 51-godišnjim Talijanom Gianlucom Vacchijem.

Pawel Ladziak

On je veoma aktivan na Instagramu, gdje kači svoje fotografije iz teretane, kao i one bez majice, na kojima se vide njegovi definisani mišići.

Pawel Ladziak

Danas Pavel ne izgleda više kao 60-godišnjak, vratio se normalnom izgledu, ali sve je krenulo postepeno. Najprije je pustio bradu da izraste ponovo u njegovu prirodnu smeđu, a onda nedugo nakon toga ni njegova kosa više nije bila bijela nego smeđa.

Pawel Ladziak

Pogledamo li njegove fotografije iz prošlosti i usporedimo ih s današnjima, gotovo je nemoguće povjerovati da se radi o istoj osobi. Bacite oko i pogledajte kako je izgledao kao srednjovječni muškarac u duhu 60-godišnjaka, i kako izgleda sad.

Podijeli članak