Obara s nogu: Brutalno zgodno tijelo i lice anđela

Vatrena plavuša

Kourtney Reppert je američki bikini model, modna dizajnerica te zvijezda Instagrama sa više od 950.000 pratilaca.

Rođena je 8. aprila 1986. godine u malom gradu Leesportu u Pennsylvaniji i visoka je 164 cm. Godine 2014. je postala majka, a za majčinstvo kaže da je njen najveći životni uspjeh.

Kourtney Reppert

Ona voli djecu te je svoj život posvetila tome da bude što bolja majka i osoba. Nada se da će biti dobar primjer sinu Maxsonu. Diplomirala je marketing i trenutno živi u Los Angelesu, a dosad je radila za brojne domaće i strane kompanije.

Kourtney Reppert

Pojavljivala se u magazinima Sports Illustrated i Maxim, kao i u brojnim katalozima poznatih brendova te popularnim TV emisijama.

Kourtney Reppert

Kourtney kaže da joj se najviše sviđa njen osmijeh. "Znam puno žena koji naporno rade na svojim tijelima, ali meni je moj osmijeh najljepši" - izjavila je.

Kourtney Reppert

Prekrasna Kourtney dugo je eskivirala naše radare, ali evo, na kraju smo otkrili i njen Instagram profil prepun super fotki koje obaraju s nogu.

Kourtney Reppert

Iako se u slobodno vrijeme bavi sportom, modelingom i dobrotvornim radom, Kourtney uvijek nađe vremena za svoje Instagram fanove koje često počasti s ponekom dobrom fotkom.

Podijeli članak