Svestrana Hope Beel prava je fintess bomba

Oduševljava izgledom

Hope Beel je svjetski poznati fitness model, bikini natjecateljica i personalna trenerica. Koliko je popularna pokazuje i broj od 760 000 pratilaca na Instagramu.

Karijeru je izgradila sudjelovanjem na NPC Bikini natjecanjima kao što su Phil Heath Houston i Europa Dallas. Njene najdraže aktivnosti su dizanje tegova, kickboxing, pilates i kardio treninzi visokog intenziteta.

Hope Beel

Hope savjetuje svim vježbačima koji se žele natjecati da moraju razumjeti razlog zbog kojeg to žele raditi: "Natjecanje je vrlo skupo, tako da ako ne znate zašto to želite, bilo bi najbolje da dobro razmislite o tome".

Hope Beel

Ona smatra da je put do uspjeha spor i zahtijeva puno strpljenja. Prema njenim riječima – postizanje kratkoročnih ciljeva pomaže u ostvarivanju glavnog cilja.

Prehrana

Hopeina prehrana bazira se na čistim proteinima, složenim ugljikohidratima i povrću. "Pokušavam jesti svaka 2-3 sata. Također imam cheat obroke i ne uskraćujem ih sebi", izjavila je.

Ona smatra da izbacivanje namirnica na određeno vrijeme i njihovo ponovno vraćanje može stvoriti alergiju, zato izbjegava takve poteze. Prehrana je utjecala na lijep izgled njenje kože i kose, ali i učestala konzumacija vode.

Hope Beel

Više od 1.000 škakljivih fotografija, za koje je odgovoran i njen suprug, krasi Beelin mali prozor u svijet. U svijet modelinga ušla je relativno kasno, tek 2013. godine i to putem takmičenja za Miss bikini.

Hope Beel

Pored smisla za poziranje, Hope ima osjećaj i za pristup onima koji žele voditi zdrav život. Zahvaljujući svom talentu osnovala je firmu Top Shelf Nutrition putem koje prodaje programe za dijetu. Također, vodi i fitness program pod nazivom "Hope Beel Fitness".

Podijeli članak