Mnogi su ostali zatečeni kada su čuli koliko britanska TV zvijezda ima godina

Izgleda tako mlado i dobro

TV zvijezda Carol Vorderman ima 61 godinu, ali nevjerovatno je kako dobro izgleda za svoju dob.

Mnogi su ostali zatečeni kada su čuli koliko britanska TV zvijezda ima godina

Ova bivša zvijezda Countdowna je objavila na Instagramu novu fotografiju i ponovo je sve očarala - mnogi su oduševljeni kako jedna 61-godišnja dama izgleda fit.

Ona je napravila selfie u ogledalu, a u prvom planu bilo je njeno savršeno oblikovano tijelo, vitak struk i upečatljive obline.

Britanka na Instagramu objavljuje često fotografije i stalno dobija komplimente za svoj mladolik i dobar izgled u zrelim godinama.

Otkrila je ranije da obožava ići u teretanu i da vježbanjem želi zadržati vitku liniju, ali i sačuvati svoje zdravlje.

"Mene lično usrećuje kada idem u teretanu, kada trčim, šetam, hranim se zdravo i trudim se da svako jutro dočekam nasmijana, sretna i zdrava", kazala je jednom prilikom.

Uživajte u fotografijama, i da, morate to priznati, zaista izgleda sjajno za nekoga ko je uveliko nagazio u 60-e godine.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak