Fitness model proslavila 27. rođendan bez odjeće

Lijepa fitness manekenka Alexa Collins jedno je od najtraženijih imena za naslovnice časopisa od Floride do Kalifornije.

Fitness model proslavila 27. rođendan bez odjeće

Plavokosa ljepotica sigurno će pamtiti kraj ljeta i početak jeseni. U septembru se udala za svog dugogodišnjeg dečka Toma Shieldsa, a potom je bila na medenom mjesecu u Meksiku.

Gotovo 30 dana nakon vjenčanja, Alexa je svoj 27. rođendan proslavila onako kako to najbolje zna - bez odjeće.

Alexu prati preko 2.3 miliona ljuid na Instagramu, a njene fotografije su impresivne. Često je u golišavim izdanjima i ne libi se pokazati svoje atribute, ali i savršeno dotjeranu liniju na kojoj će joj mnogi pozavidjeti.

Mnogi ljudi inače izjednačavaju fitness modele s istaknutim mišićima i ekstremnim definicijama bodybuildera i figura natjecatelja i natjecateljica. No, u stvarnosti, velika većina fitness modela tonirana je i dobrog oblika, ali ne i ekstremno. U stvari najveći broj fitness modela uopće ne sudjeluje u nikakvim natjecanjima iz fitness svijeta, samo izgledaju jako dobro.

Isod možete pogledati neke od njenih najboljih fotografija sa Instagram profila i, ako ste muškarac, zaista uživati u prizorima...

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak