Destiny Elizabeth zna kako doći do oble stražnjice

Rezultati su očaravajući

Destiny Elizabeth Stephens krenula je sa vježbanjem prije pet godina, a tada uopšte nije imala za cilj da preoblikuje stražnjicu. Treniranjem se željela izboriti sa depresijom i anksioznošću.

Kako je jednom prilikom izjavila na početku joj nije bilo nimalo jednostavno. Iako se kao dijete bavila gimnastikom i igrala odbojku, nikada nije vježbala u kontinuitetu.

Destiny Elizabeth Stephens

- Teretana je postala moje utočište i obožavam to. Dosta mi je mentalno pomogla - rekla je Destiny.

Destiny Elizabeth Stephens

Kada je završila srednju školu, planirala je da upiše stomatologiju, ali brzo je promijenila mišljenje i započela obuku za personalnog trenera.

Destiny Elizabeth Stephens

Treninzi su postali intenzivniji, u teretani je provodila šest dana u sedmici, a sebi je postavila cilj da dobije oblu stražnjicu i "six-pack" trbušnjake.

Destiny Elizabeth Stephens

Što se tiče ishrane, Destiny je imala jako brz metabolizam pa je tako jela sve živo, od hljeba, paste i fast fooda, ali morala je da uvede neke promjene. Veliku stražnjicu možete da dobijete ako jedete fast food, ali trbušnjake nikako.

Destiny Elizabeth Stephens

Zato je brzo naučila da balansira makronutrijente (proteine, ugljikohidrate i masti) kako bi istopila salo. Nekadašnje omiljene specijalitete je zamijenila rižom i slatkim krompirom, a u ishranu je uvela i dosta piletine. Ova strategija donijela je rezultate, pa Destiny danas ima savršenu stražnjicu.

Destiny Elizabeth Stephens

Danas Destiny jede četiri obroka na dan osim vikendom kada sebi dozvoli barem jedan "griješan" obrok. I dalje trenira šest puta sedmično tako što četiri dana posveti stražnjici, a ostalim dijelovima tijela dva treninga sedmično.

Podijeli članak