Vatrena kolumbijska fitness trenerica vas može inspirisati da ostanete u top formi

Atraktivna Paola Canas

Odrastajući, Paola je voljela pozirati pred ogledalom i oduvijek je sanjala da postane model. Kada je imala 12 godina, taj san se pretvorio u stvarnost, te se Paola pojavila na prvoj modnoj reviji.

To je bio samo početak za nju, a tokom godina truda i napornog rada uspjela je skupiti dosta sljedbenika koji prate njeno fitness putovanje iz dana u dan.

Trening

Paola često putuje zbog svog posla modela, što čini njen raspored treninga poprilično nepredvidljivim. Ipak, bez obzira na užurban život, ona se trudi da redovno trenira. Njeni omiljeni stilovi treninga su kardio i trening snage.

Kardio

Kardio trening joj pomaže u održavanju niske tjelesne mase, a njen omiljeni način ubrzavanja rada srca jeste trčanje na traci za trčanje.

Trening snage

Vježbe snage jačaju njene mišiće, a u kombinaciji s kardiom ona gradi figuru kakvu želi. Ona obožava raditi čučnjeve, a ne plaši se ni dodavati težinu.

Trening trbušnih mišića

Paoline noge i gluteus nisu jedini dijelovi tijela po kojima je poznata. Ona se može pohvaliti i sjajnim six-packom, koji je rezultat bezbrojnih vježbi u teretani i stroge prehrane.

Ishrana

Slično treniranju, Paolina prehrana ovisi o tome koliko obaveza ima tokom dana. Kada je zauzeta, naručuje hranjive obroke ili u restoranima bira najzdravije opcije sa menija.

Njeni obroci sastoje se od zdravih bjelančevina, masti i povrća. Što se tiče ugljikohidrata, Paola ih jede u umjerenim količinama.

Podijeli članak