Fatalna Kolumbijka mami uzdahe muškaraca širom svijeta

Životni stil na kojem joj mnogi zavide

Nicole Borda je kolumbijski fitness model i digitalna influencerica. Ona je porijeklom iz Bogote u Kolumbiji, ali sada živi u okrugu Palm Beach-a, Florida.

Nicole voli dijeliti životni stil sa svojim pratiocima, a u nastavku pogledajte kako to izgleda:

Upornost

Njeno tonirano tijelo je rezultat dugogodišnjih treninga u teretani, kao i pravilne ishrane i vremena oporavka. Pored toga, Nicole uzima određene suplemente za lakše postizanje svojih ciljeva u fitnessu. Polako, ali sigurno, Nicole Borda postaje ime na koje treba obratiti pažnju. Uz njeno sve veće prepoznavanje, od nje se puno više može očekivati i u skoroj budućnosti.

Postignuća

Bikini i fitness model

Digitalni Influencer

Trening

Nicole rijetko ima isti trening dva puta. Dok je u teretani, eksperimentiše s različitim vježbama, utezima, rasponima ponavljanja i pokretima, kako bi stalno iznenađivala svoje mišiće i poticala ih da rastu.

Smjernice u teretani

Međutim, postoje neke smjernice kojih se Nicole uvijek drži. U to spada i zagrijavanje prije vježbanja kako bi se izbjegle povrede i kako bi se poboljšao dotok krvi u njene mišiće. Pored toga, Nicole se uvijek isteže na kraju treninga, te joj ovo pomaže da smanji rizik od ozljede i ojača fleksibilnost.

Ishrana

Slično treningu, Nicole uživa u raznolikosti i u svojoj ishrani. Ponekad će sama kuhati jela i pripremati ih u zamrzivaču za predstojeće dane. Ponekad, kad nema vremena, izaći će i pojesti nešto zdravo s jelovnika restorana.

Naime, Nicole jede puno mesa, povrća, slatkog krompira i nešto zdravih masti. Iako preferira jesti svježe povrće, Nicole nema uvijek dovoljno vremena da ga pripremi, pa se odlučila za smrznuto povrće koje je mnogo povoljnije za njen životni stil.

Što možemo naučiti od Nicole Borda?

Nicole Borda pokazala nam je da je sve moguće, sve dok vjerujete u sebe. Ako želite imati način života sličan Nicole, onda morate usvojiti isti način razmišljanja kao i ona.

Vizualizirajte ono što želite u svom umu, a zatim počnite poduzimati potrebne korake kako biste taj cilj ostvarili. To je jedan od načina na koji možete postići svoj potencijal - baš kao i Nicole Borda.

Podijeli članak