Model koji svojim fotografijama postavlja standarde u fitness industriji

Bruna Lima je ime koje ćete sigurno zapamtiti

Bruna Lima, 21-godišnjakinja iz Brazila, može se pohvaliti savršenim tijelom za koje može zahvaliti i svojim brazilskim korijenima, ali i vrijednim trudom u teretani.

Lima je fitness model, a na njenom Instagramu se mogu vidjeti fotografije iz teretane. Najpoznatija po svojim fotografijama u kupaćim kostimima.

Početak karijere

Bruna Lima je fitness senzacija i modna blogerica koja danas vodi jako glamurozan način života, ali i sama kaže kako nije ni sanjala da će njen život danas ovako izgledati.

Ljubav prema fitnessu

Treningom i dizanjem tegova se počela baviti iz hobija, ali upravo iz hobija se razvila velika ljubav prema fitnessu i zdravom načinu života.

Fitness model

Rezultati njenih treninga su jako brzo postali vidljivi, pa je zbog svog izgleda postala prepoznatljivo lice u fitness i modnoj industriji.

Trening

Bruna Lima trenira svaku mišićnu skupinu jednako, ali jedna se ističe iznad ostalih - mišići donjeg dijela tijela. Ključ za postizanje njenog savršenog glutusa leži u dosljednosti. Iz dana u dan, Bruna je naporno trenirala postižući svakodnevna poboljšanja. Upravo su ove male pobjede postepeno nadograđivale uspjeh koji je postigla danas - i u pogledu svojog fizičkog izgleda, ali i karijere.

Ishrana

Bruna pojede 4-6 manjih obroka dnevno, što izvrsno djeluje na njen metabolizam. Bruna ne ograničava nijednu skupinu hrane, već jede uravnoteženu i raznoliku prehranu. To uključuje zdrave proteine, ugljikohidrate i masti koje su zdrave za srce.

Motivacija

Ko zna, možda biste jednog dana mogli napraviti karijeru iz svoje strasti prema treningu. Jedno je sigurno - Brunaina je priča pokazala da ništa nije nemoguće.

Podijeli članak