Trenirajte uz Valeriju: Atraktivna trenerica uz koju ćete se preznojiti

Poznata po toniranoj stražnjici i nogama

Valerija Slapnik je osobna trenerica, bikini sportašica i zvijezda na društvenim mrežama. Postala je prepoznatljiva po toniranim mišićima glutena i nogu - nadahnjujući mnoge žene da postignu sličnu figuru.

Nakon pobjede na brojnim fitness natjecanjima, privukla je pozornost na internetu zbog svoje nevjerojatne figure. Ovo je njena priča:

Postignuća

2015 - International King and Queen Croatia - 1. mjesto, sveukupno

2015. - Državno prvenstvo Slovenija - 1. mjesto

2016. - Državno prvenstvo Slovenija - 1. mjesto

2016 - Austria International Cup - 1. mjesto, sveukupno

2016. - Miss FIBO POWER BEAUTY - 1. mjesto

2016. - Svjetsko žensko prvenstvo Poljska - 8. mjesto

Početak fitness putovanja

Valerija je rođena i odrasla u Sloveniji, a fitness je zavoljela još 2013. godine, nakon što je na društvenim mrežama vidjela fitness modele i ostala fascinirana. Iako je kao dijete sudjelovala u brojnim sportovima, tek kasnije je počela dizati utege.

Međutim, nakon nekoliko godina napornog rada i predanosti, Valerija je izgradila figuru na koju bi se mogla ponositi. Kao rezultat toga, počela je sudjelovati u kondicijskim natjecanjima 2014. godine (u dobi od 24 godine).

Prvo takmičenje

Zbog svoje natjecateljske prirode, Valerija se odmah počela takmičiti kao bikini sportašica - zaradivši svoj prvi trofej na međunarodnoj izložbi King & Queen Croatia. Ali tu se nije zaustavila.

Instagram popularnost

Sljedeće dvije godine Slovenka je dominirala u ženskim natjecanjima. Valerija je svojoj kolekciji dodala još 6 trofeja. Kao rezultat toga, privukla je pažnju zbog svoje estetike i stekla mase sljedbenika na Instagramu.

Podijeli članak