Njena figura i njen izgled će zadiviti svakoga

Melissa Carver je jedna od najzgodnijih žena na svijetu

Melissa Carver, rođena u Australiji, je jako poznat fitness model i IFBB Bikini Pro. Natjecala se u revijama širom svijeta, uključujući Sportski festival Arnold 2017. gdje je osvojila 1. mjesto.

Pored modelinga, Melissa je i trenerica i robna ambasadorica za značajne sportske kompanije, a evo šta o njoj treba da znate:

Melissin životni moto

"U svima nama postoji duh boraca i bila bih slabić da dopustim da me svijet zaustavi naputu ka mojim snovia."
Melissa ima mnogobrojne obožavatelje širom svijeta kojima svakodnevno dijeli korisne savjete o treningu i prehrani putem interneta.

Postignuća

  • Fitness model
  • IFBB Bikini Pro Sport
  • Sportski festival Arnold, IFBB amaterski bikini, 1. mjesto
  • Arnold Classic Australia, klasa bikinija, 8. mjesto

Trening

Iako je Melissa ljubiteljica dizanja utega, zna da za neke ljude odlazak u teretanu nije opcija.
Iz tog razloga, na svojim profilima dijeli i vježbe koje možete raditi kod kuće i u teretani. Ovim putem želi pokazati da je moguće ostati u formi bez upotrebe profesionalnih sprava za vježbanje.

Ishrana

Zbog obaveza, Melisa nije u mogućnosti kuhati obroke svaki dan. Iz tog razloga, ona unaprijed priprema hranu kako bi bila spremna za narednu sedmicu.
Njene najčešće namirnice uključuju slatki krompir, smeđu rižu, piletinu, brokoli, avokado, zelenu salatu, govedinu, kriške puretine, jogurt s niskim udjelom masti i bobičasto voće.
Obično ne jede vani kad je u pripremi za takmičenje, ali kad mora, izabrati će niskokaloričnu opciju menija.

Čemu nas Melissa može naučiti?

Kao IFBB Pro, ona je svjesna koliko je napornog rada i predanosti potrebna da bi pobijedila na takmičenjima. Njena snažna psiha omogućava joj da ostane vijerna svojoj prehrani i treningu, iz dana u dan i iz godine u godinu.

Podijeli članak