Neodoljiva Elle je jedna od najzgodnijih pravnica na svijetu

Inspirativna transformacija

Elle Edwards je fitness model, studentica prava i sportistkinja iz Engleske. Njena najveća strast su zdrava ishrana, treninzi i zdravlje. Ona obožava osjećaj koji dobije nakon treninga, te inspiriše i druge da počnu više raditi na sebi.

Međutim, Ellin život nije oduvijek ovako izgledao, te je njen fitness put bio pun uspona i padova. Ovo je njena priča:

Postignuća

Fitness ličnost

Student prava

Sponzorisani model

Nezdrave navike

Elle je tokom srednje škole bila plesačica i gimnastičarka, ali kako su se njene srednjoškolske godine bližile kraju, tako su prošli i dani uživanja u gimnastici i plesu. Tada je Ellie započinjala sa svojom karijerom pravnice.

U tom razdoblju, Ellie je poprimila neke nezdrave navike, uključujući konzumiranje nezdrave hrane i alkohola. Ovako se ona suočavala sa stresom i zahtjevnom karijerom studentice prava.

Odluka da je vrijeme za promjene

Jednog dana kada se probudila, Elle je shvatila da joj stara odjeća više ne stoji tako dobro. Razlog je bilo naglo debljanje i nakupljanje neželjenih kilograma. Ona je nakon ovoga odlučila uzeti stvari u svoje ruke, a prvi korak je bio odlazak u teretanu.

Treninzi

Da bi nadoknadila nedostatak slobodnog vremena, Elle voli raditi kratke i intenzivne treninge - radeći brojne setove i ponavljanja u kratkom vremenu. Ovo ne samo da povećava intenzitet za Elle, već joj i podiže rad srca tokom vježbanja, što joj služi i kao kardio.

Ishrana

Elle je prešla daleki put otkako je promijenila način ishrane i treninga. Sebe opisuje kao nekoga tko je oduvijek volio hranu, međutim, njen izbor ishrane danas je mnogo zdraviji. Njena ishrana uključuje puno proteina. To uključuje pileća prsa, jogurt s malo masti i biljne izvore proteina. Uz to, Elle jede zdrave ugljikohidrate i masti u obliku smeđe riže, slatkog krompira, maslinovog ulja, orašastih plodova i avokada.

Suplementi

U pogledu dodataka, ona ih uglavnom ne koristi. Elle zadovoljava svoje potrebe za hranjivim tvarima sama. Međutim, jedini izuzetak pravi kada putuje. U tom periodu poseže za proteinom surutke ili multivitaminom da bi nadoknadila bilo kakve prehrambene nedostatke.

Šta možemo naučiti od nje?

Ono što možemo naučiti od Elle Edwards, jeste da zdrav način života može donijeti mnogo radosti i sreće u vaš život. Iako sigurno nije lako postići transformaciju poput Elline, proces transformacije će vas ojačati i psihički i fizički.

Podijeli članak