Fitness bomba koja će vas oboriti s nogu

Njeno tijelo je njeno oružje

Qimmah Russo plijeni pažnju 1,3 miliona pratitelja ponajviše fit izgledom koji duguje redovitim i intenzivnim treninzima. 

Internet karijera

Djelić rutine otkriva i svojoj vojsci obožavatelja na toj društvenoj mreži pa baš svako može izgraditi mišiće kakvima se ona može pohvaliti. Kaže da dosta zarađuje preko društvenih mreža, pa čak sebe naziva ne samofitness već i Instagram modelom

Objave

Da je u boljoj formi nego ikad, ovaj američki fitness model dokazao je objavom u kojoj je pokazala svoje snažne ruke.


“Super Qimmah. Radila sam na samopouzdanju”, napisala je i pozvala svoje fanove da joj se pridruže u treninzima koje je sama kreirala.

Ishrana

Quimmah Russo prati zdrav i izbalansiran način ishrane kako bi ostala u savršenoj formi. Njena mala tajna jeste detoksikacija. Ona dnevno popije skoro 3 litre vode dnevno. Kaže da je zdrava ishrana zapravo jako jednostavna i da nema potrebe ni za kakvim restriktivnim dijetama.

Trening

Qimmah Russo slijedi intenzivan režim vježbanja kako bi ostala u formi i riješila se viška masnoće. Ozbiljno se brine o svojoj kondiciji i tijelu. Njezina rutina vježbanja također je jako jednostavna i svako je može slijediti.

Podijeli članak