Majka i kćerka postale nevjerovatna fitness senzacija

Njihov izgled očarava

Australska fitness instruktorica Tiffiny Hall (35) objavila je nedavno na Instagramu fotografiju na kojoj stoji uz svoju 64-godišnju mamu koja izgleda kao da joj je vršnjakinja.

Hall je inače poznata po svojim nevjerojatno zategnutim i ravnim trbušnjacima i po intenzivnim režimima vježbanja, a sad je jasno i od koga je naslijedila svoje tjelesne atribute.

Svakodnevni treninzi

Jeanette je inače kao i Tiffiny godinama radila kao instruktorica fitnesa i taekwondoa, a bez obzira na svoju dob vježba svaki dan bez izuzetka.

Životni uzor

U intervjuu za The Sun Tiffiny je pohvalila majčinu posvećenost fitnessu, a istaknula je i kako upravo njoj može zahvaliti za sve što je u životu postigla. "Ona je razlog što sam danas tu gdje jesam; naučila me taekwondo i dodvela me do crnog pojasa, jednog od najviših stepena u borilačkim vještinama" - rekla je instruktorica.

Zajednički treninzi

Majka i kćer inače često skupa provode vrijeme, a skupa i vježbaju uz fitness program TIFFXO koji je Tiffiny osmislila, a koji je kombinacija pokreta iz nekoliko borilačkih vještina i taekwondoa.

TIFFXO program

Skupa treniramo jer i mami odgovara TIFFXO program koji je za većinu dama u njenim godinama vjerovatno prezahtjevan - rekla je Tiffiny i objasnila da se vježbanje po TIFFXO programu može odraditi i u 20 minuta, a brzo daje rezultate i u borbi s kilogramima i u jačanju mišića. Osmislila ga je, napominje, pomno i na temelju svog dugogodišnjeg fitness iskustva, a objave njenih pratitelja koji na Instagram stavljaju svoje 'prije i poslije' fotografije najbolje govore o rezultatima koji se mogu postići.

Podijeli članak