Dua Lipa pokazala zavidnu figuru: Neprestano radi na svom izgledu

Pjevačica ima "isklesano" tijelo

Popularna britanska pjevačica Dua Lipa oduševila je fanove novim objavama na Instagramu.

Dua Lipa pokazala zavidnu figuru: Neprestano radi na svom izgledu
Dua Lipa

Pjevačica albanskog porijekla odmorila se od svjetske turneje i objavila nekoliko fotografija na Instagramu, pokazavši zavidnu figuru u crnom kupaćem kostimu.

26-godišnjakinja je napravila pauza od svjetske turneje kako bi se malo opustila, ali i kako bi sudjelovala na dodjeli Grammyja prošle sedmice. Iako je jako zauzeta svojim koncertima, imala je vremena da počasti oko 82 miliona pratitelja s mnoštvo fotografija.

Dua Lipa pokazala je svoju nevjerojatnu figuru u crnom kupaćem kostimu dok se opuštala na suncu, istaknuvši široki dekolte. Odustala je od šminke, ostavljajući svoje prirodne crte otkrivenima.

Na drugoj fotografiji snimila je selfie u ogledalu, u istom kupaćem kostimu, ali odjevena u široku zelenu majicu, koju je podigla kako bi pokazala ravan trbuh.

Nakon opuštanja na plaži, Dua Lipa izašla je u grad, odjevena u crnu svilenu haljinu, oblikovanu, koja je istaknula njezine duge noge i savršenu figuru.

Serijom fotografija pokazala je da itekako brine o sebi i svom izgledu, te da često vježba i pazi na vlastitu ishranu.

Komentari (0)

Još nije napisan ni jedan komentar! Budite prvi koji će ostaviti komentar?!

Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala Body.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje Body.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Podijeli članak