Vatrena Kali zbog svoje figure dominira društvenim mrežama

Sve popularnija na Instagramu

Kali Natesa je popularna fitness ikona iz Ontarija u Kanadi. Redovno objavljuje video objave vezane za treninge i ishranu, a svoje znanje dijeli sa svima na internetu. 

Evo kako je neodoljiva Kali postala stručnjakinja za ishranu i fitness:

Postignuća

Digitalni Fitness Influencer

Model

Poduzetnik

Video Blogger

Trening

Kali kombinuje različite vježbe da bi ostala u formi. To uključuje složene pokrete kao što su čučnjevi i mrtva dizanja, ali i izolacione vježbe. Koliko ponavljanja će obaviti, ovisi o vrsti vježbe koju izvodi. Ona naglašava važnost pronalaženja onoga što vama najviše odgovara.

Ishrana

Kali uglavnom prati biljnu ishranu s puno voća i povrća uz svaki obrok. S vremena na vrijeme će jesti meso i ribu kako bi unosila B vitamine i proteine koji joj mišiće čine čvrstim i jakim.

Suplementi

Što se tiče suplemenata, Kali preferira prirodnu hranu u odnosu na bilo šta drugo. Stoga će uvijek praviti vlastite smoothie s cjelovitim sastojcima hrane, poput repe, zobi, borovnica i badema.

Cheat meals

Kali se ne sviđa izraz „cheat meal“ jer to podrazumijeva da je učinila nešto pogrešno. Umjesto toga, ona to naziva "dan nagrađivanja". Dan u kojem je sebi dala slobodu da jede svoju omiljenu hranu i uživa u rezultatima svog truda. Za nju je to najčešće hamburger ili pizza.

Šta možemo naučiti od Kali?

Ono što možemo naučiti od Kali jeste da možemo transformisati tijelo pametnim fitness planom. Njena priča i slike mogu biti motivacija da i sami započnete s transformacijom.

Podijeli članak