Njena figura je postala njeno oružje

Neodoljiva Nicky očarava izgledom

Nicky Gile je zvijezda društvenih mreža i fitness senzacija iz Boca Ratona na Floridi. Otkako je 2011. godine objavila svoju prvu sliku, Nicky je postala senzacija među svojim fanovima.

Na početku je Nicky pohađala na sveučilištu Florida Atlantic kako bi diplomirala biologiju i psihologiju. Kako je rasla njena ljubav prema zdravlju i kondiciji, počela je češće trenirati u teretani. Tokom godina treniranja, ona je oblikovala svoju nevjerovatnu figuru.

Postignuća

Fitness osobnost

Star Media Star

Trenerica ishrane

Trening

Na internetu se nalazi niz videozapisa o Nicky koji prikazuju njezin zdrav način života i treninga. Sa svojim užurbanim rasporedom, ona preferira fleksibilne treninge, u trajanju od 30 do 90 minuta po sesiji.

Bez obzira koliko traju treninzi, Nicky želi trenirati gotovo svaki dan u sedmici. Ona vjeruje da je dosljednost ključna kada su u pitanju rezultati u kondiciji.

Vježbe koje redovno radi

Što se tiče samih treninga, Nicky kombinuje tradicionalno dizanje utega s kardiom. Također nema trening s tjelesnom težinom kada nema pristup teretani. To joj omogućuje kreativnost izmišljanjem novih vježbi, poput različitih oblika push-up-ova.

Neke od vježbi koje Nicky radi redovito uključuju:

  • Čučnjevi
  • Lunges
  • Glute Kickbacks
  • Oblique Twists
  • Kardio rutina

Kardio trening

Osim dizanja utega, Nicky s vremena na vrijeme radi i kardio. To joj pomaže da ubrza gubitak masti ako se sprema za neki događaj. Njen najdraži oblik kardio je HIIT koji će izvoditi 3 puta sedmično, radeći u intervalima od 60 sekundi (puni intenzitet) i 120 sekundi odmora.

Ishrana

Kao model, Nicky zna koliko je važno pratiti unos kalorija. Zato ona ili sama kuha jela ili naručuje zdravu hranu u restoranu. Naravno, postoje slučajevi kad osjeti žudnju. U tim slučajevima, Nicky neće biti previše stroga prema sebi, te priznaje kako uživa u svom omiljenom obroku u razumnim količinama.

Šta možemo naučiti od nje?

Nicky Gile pokazala nam je da ako imate nešto za čim ste strastveni, poslušajte svoj osjećaj i nastavite raditi na tome. Ne razmišljajte o tome što bi moglo poći po zlu. Umjesto toga, kreirajte plan da biste stigli tamo gdje želite biti.

Podijeli članak